2777
2789
عنوان

ی تماس مشکوک به گوشی نامزدم دیدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 59 پست
تو باز شروع کردی مهتابم😊 دقیقا الان خاستم ریپت کنم حالتو بپرسم

من کلا پشیمون نشدم که بازشروع کنم😂🤦🏻‍♀️کلا توواون کانالم😢😂🤦🏻‍♀️

خوبم عزیزم..دلتنگشم..خودمو سرزنش میکنم..درگیرشم..امشب بیرون بودم همش دنبالش میگشتم پلاکای ماشینی ک مدل ماشینشن نگا میکردم همش😐😐😐😐

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

سلام عزیزم 

یه ضرب المثلی هست میگه قبل ازدواج چشمتونو باز کنین بعد ازدواج رو خیلی از مسائل ببندین .

ببینین این روزای خوبتونو اصلا خراب نکنین و یادتون باشه اگه همسرتون کسی دیگه ای رو میخواست با اون ازدواج میکرد نه شما مخصوصاکه تازه هم نامزد شدین .

مسئله بعدی که هست اولا شاید همکاری یا طلبکاری چیزی بوده حتی اگه به فرض دخترم باشه شاید ادم قبلیه زندگیشون بوده باشه و تموم شده و حالا ممکنه به هر دلیلی پیام داده باشه و همسرتون نخواسته شما ناراحت بشین .

به نظرمن خییلی مستقیم و بدون تعارف باهمسرتون راجبش صحبت کنین و واقع بین باشین قرار نیست کسی که ادمی تو زندگیش بوده قبلا ادم بدی باشه .

زندگیتو بهم نزن 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوست عزیز..من تو نامزدی زیاد از این چیزا ازنامزدم دیدم..زیادی گیر اادم و بجدایی کشیدکارمتن..درحد معقول حواستو جمع کن و سیاست داشته باش اگه میخوای رابطتو حفظ کنی..من داستان ازدواجمو نوشتم..

توصیه ام اینه ک شک الکی نکن و با محبت و عشق سعیکن سردربیاری

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 
من کلا پشیمون نشدم که بازشروع کنم😂🤦🏻‍♀️کلا توواون کانالم😢😂🤦🏻‍♀️ خوبم عزیزم..دلتنگشم..خودمو س ...

اخه چرا این حرف منو نمیگیره😑😑

ابجی بکش بیرون ازش اون بیخیال شده تو هم بیخیال شو جون من😑

سلام عزیزم  یه ضرب المثلی هست میگه قبل ازدواج چشمتونو باز کنین بعد ازدواج رو خیلی از مسائل ببن ...

کاش تاپیک داستان ازدواج منو میخوندین و کمکم میکردین

به نظرم نظراتتون درسته

اصلا به روش نیار هیچی نگو بهش.فقط شمارشو یه جوری گیر بیار.ببین کیه اصلا شاید مرد بود خیال خودتم راحت شد.اگه خانم بود اونوقت دیگه میتونی از خودش بپرسی. سعی کن رمزگوشیشو داشته  باشی باهرترفندی.واینکه برو تو قسمت گزارشات تماس موبایلش اونجاروچک کن .بعدم که وات اگه تونستی

تو باز شروع کردی مهتابم😊 دقیقا الان خاستم ریپت کنم حالتو بپرسم[/QUOTE]

205658721]اخه چرا این حرف منو نمیگیره😑😑 ابجی بکش بیرون ازش اون بیخیال شده تو هم بیخیال شو جون من� ...

خودتو نکش بخدا حیفی 

دارم هی سر خودمو شلوغ مبکنم اما یوقت یهویی بین هزار تاکار یادم میاد

چند تا خواستگار خوبم اومدن واقعا پام جلو نمیره برم تو جلسه خواستگاری و  با یکی دیگ ازدواج کنم

😑😯😯😯😑😑😑😬😬😬😬😬😬😬😬

خودتو نکش بخدا حیفی  دارم هی سر خودمو شلوغ مبکنم اما یوقت یهویی بین هزار تاکار یادم میاد چند ...

یه خوبشو انتخاب کن برو بنظرم

چون اینجور که فهمیدم خیلی دوس داری یکیو داشته باشی

ولی خب شانست زیاد ادم خوبی نبود

یه خوبشو انتخاب کن برو بنظرم چون اینجور که فهمیدم خیلی دوس داری یکیو داشته باشی ولی خب شانست زیاد ...

دکترم گفت تا روزی ک هنوز به اون فکر میکنی و دلت میخوادش حق ازدواج نداری

خودمم واقعا الان نمیتونم 

از کجا فمیدی دوس دارم یکیو داشته باشم؟

چرا من همش فقط فکر میکنم میخوام اونو داشته باشم؟!😐

چون منم مث تو ام😐

خب میگم من همش فک میکنم کسیو نمیخوام،فقط اونو میخوام

تو ایا فقط شخص خاصتو میخوای؟😁

یا میخوای یکیو داشته باشی؟😑

خب میگم من همش فک میکنم کسیو نمیخوام،فقط اونو میخوام تو ایا فقط شخص خاصتو میخوای؟😁 یا میخوای یکیو ...

هم میخام یکیو داشته باشم

هم شخص خاصم منظورمه

ولی عین مورد تو خائن نیست😑

هم میخام یکیو داشته باشم هم شخص خاصم منظورمه ولی عین مورد تو خائن نیست😑

منم دارم صبوری می کنم تا کم کم عقلم با دلم کنار بیاد..اما روزی هزار بار می رم ک بهش زنگ بزنم باز حواسمو پرتمیکنم..ان شالله ک گندکاری از دستم در نره