2777
2789
عنوان

ی تماس مشکوک به گوشی نامزدم دیدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 59 پست
همینجوری به خودم دلخوشی دادم ولی فکرم بد جور مشغولشه 

با ی چیز شک نکن

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب چرا شمارشو برنداشتی ببینی کیه 

⛔️درخواست دوستی ندین مخصوصا اقایون درتاپیکام شرکت نکنید به نی نی یار اطلاع میدم.  خدایا تو بساز تو بسازی قشنگ تره ❤️یا اباعبداالله حسین ❤️
بله بله همیشه همینه

ازروزی ک اومدم نی نی سایت حس می کنم همه مردا همینن..پس برم دنبالش بگم عزیزم بیا بریم سراغ زندگیمون😂🤦🏻‍♀️

قصه زندگی و ازدواجمو بخون و بهم کمک کن...دوستت داشتم و دارم...                                                                         خدای من به هر خیری که برایم بفرستی سخت محتاجم... 

الان بهترین دوران رو داری با نامزدت خوشحال باش از کنار هم بودن لذت ببرید شکاک بودن از این حالا بعد از عروسی زندگیتو داغون میکنه چون خودم تجربه دارم بهت میگم شوهر منم به مادرش شک داره چه برسه به من اگر برادردوبار بگه حالت چه طوره انقدر کتک کاری میکنیم تا حد مرگ میگه رمز بود چه میخاست بهت بگه نکن با خودت عزیزم روانتو خراب نکن اگرم کسی بوده که نبوده نامزدت بهش میگفت تو این تایم زنگ نزنی با همسرم هستم

به روت نیار فقط حواست و بیشتر جمع کن بعد یک مدت سعی کن شماره رو برداری مثلا بگی گوشیم و پیدا نمیکنم یک لحظه بده زنگ بزنم یا کجاست یا من شارژ ندارم مامانمو بگیر کار دارم بعد با حرف زدن برو جایی چک کن البته چند روز دیگه الان گوشیش و پاک کرده اگر ریگی داشته باشه

هر مشکلی حداقل دو راه حل داره. یک سکوت. دو گذر زمان. 
ازروزی ک اومدم نی نی سایت حس می کنم همه مردا همینن..پس برم دنبالش بگم عزیزم بیا بریم سراغ زندگیمون😂 ...

تو باز شروع کردی مهتابم😊

دقیقا الان خاستم ریپت کنم حالتو بپرسم

الان بهترین دوران رو داری با نامزدت خوشحال باش از کنار هم بودن لذت ببرید شکاک بودن از این حالا بعد ا ...

تاپیک داستان ازدواج منم بخون😢

اونقد هول هولکی شد دوتاش از یادم رفت

اخخخ حیف شد

اگه باقیش یادته که اشکال نداره

یه بار دیگه که گوشیو گرفتی

همونقدرش که یادته بزن

اون رقماشم یادت میان،یا کلا اسمش میاد بالا

دقت کن چون به اسم اقا سیو میکنن اقایون🤣🤣🤣