2777
2789
عنوان

خبر بارداریتونو بعد چند وقت به خانواده دادین یا قراره بگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 339 بازدید | 35 پست
بچه دار شدی بگو چرا نباید گفت ولی اقدام رو نگو من دوساله آرامش ندارم مامانم همش موعدم زنگ میزنه شدی ...

🤣🤣

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من همون لحظه که ازمایش دادم گفتم،مثلا به خانوادم نگم به کی بگم؟تو اون ۳ماه ک خانوادم میخواستن بی خبر ...

دقیقا منم تحمل نمیتونم بکنم میگم ب خانواده خودم

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید

اصلش اینه وقتی سونو قلب رفتی و مطمئن شدی به همه بگی چون الان اکثر خانوما بارداری بدون قلب و حداقل یه بار تجربه میکنن... 

منم قصدم همین بود ولی انقد ویار بد و علائم شدیدی داشتم که هفته 3 بارداری همه فهمیدن حتی رئیسم.. انقد که تابلو بودم.. 

تاباردار نشدی نگو اگه دیربارداربشی‌هم به فکر میوفتن هم‌خودت استرس میگیری اصلا به کسی نگواگع باردارب ...

باشه گلم چشم😍

خواهشا پیامای تبلیغاتی یا سوالات شخصی خودتونو توی تاپیک من‌ نپرسیددددد!❌❌❌ خودتون جداگونه تاپیک بزنید
بچه دار شدی بگو چرا نباید گفت ولی اقدام رو نگو من دوساله آرامش ندارم مامانم همش موعدم زنگ میزنه شدی ...

وای دوست بنده خدای منم همینجوریه

باشه حتما

نمیگم تا باردار شم

الان تازه میخوای اقدام  کنی نباید بگی، جواب ازمایشت مثبت شد فقط به مامانت بگو برای اینکه به بقی ...

نه حواسم هس قبل بارداری نگم فقط گفتم دوس داشتم بگم

ولی نه نمیگم ممنون گلم

تو اقدام ک اصلا نباید بگی ولی وقتی حامله شدی صبر کن بعد اینکه از قلبش اینا مطمئن شدی بگو منم تو دوتا ...

الهی حالا فوقشم ب خانوادت گفتی اشکال نداره

همکار شوهر من ک ب کل همکاراش گف و سقط شد😐دلم برا زنش سوخت از دست این شوهر نادون

الان که اقدامی اصلا به هیچکس هیچی نگو فقط با حرفاشون بهت استرس وارد میکنن بخصوص که اگه خدایی نکرده ...

تمام سعیم رو میکنم تا اون موقع تحمل کنم🙈

الهی حالا فوقشم ب خانوادت گفتی اشکال نداره همکار شوهر من ک ب کل همکاراش گف و سقط شد😐دلم برا زنش سو ...

اوه تنها خانواده نبود ک خودم به دوستام شرینی دادم همسرم به دوستاش شیرینی داد 🤣

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم
درستش کاریه ک دوستت کرده چون الان سقط زیاد شده بزار قشنگ تو رحمت جون بگیره بعدا بگو.  من اولی ...

ممنون گلم منم همینکارو میکنم