2789
عنوان

طالبان+عکس😐

701 بازدید | 24 پست

هر پست ناجوری درباره طالبان دیدم عکس این مرده رو گذاشتن اولش باو از کجا معلوم این بدبخت اصلا طالبانیه عکس کاملشم دوتا بستنی دستشه یه جا زده بودن طالبان پشت کوهی بستنی دیده چه لذتی میبره😐

کامنت یکیو خوندم این عکس مال سال 2007 و اون بستنیا مال بچه هاشه اصلا طالب نیست

سر هر پست طالبان اول عکس این میاد دلم میسوزه واسش😢 

و دیگر هیچ...

طرفدار طالبایی

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخوندای خودمون ک امامه و عبا دارن از عصر آینده اومدن؟  اینم لباسش خیلی شبیه طالبانه، تو اخب ...

نمیدونم یکی کامنت زده بود طالبان نی

آقا اگر طالبان نباشه خیلی گناه داره هرچی فوشه نثارش کردن😂😂😂

و دیگر هیچ...

کی من؟؟؟😐😐خوابت میاد به نظرم

یکم آره خوابم میاد 

ولی یجوری گفتب ک دلت واسشون میسوزه طالبان فرقی با داعش نداره

کاربر آقام🌺درخواست دوستی ممنوع 🙏   ‏یه توییت خوندم نوشته بود همه پسرا یه مشت آشـ.ــغال و حیله‌گر و شـ.ــیادن، به هیچکدوم اعتماد ندارم.همون لحظه من داشتم یکی یکی رنگ روی اسمارتیزامو میمکیدم که فقط شکلاتشون بمونه، بعد همه شکلاتا رو با هم بخورم حال کنم.من شیـ.ــادم آخه؟😅😂             
نمیدونم یکی کامنت زده بود طالبان نی آقا اگر طالبان نباشه خیلی گناه داره هرچی فوشه نثارش کردن😂😂😂

از بی شخصیتی مردم ماست 

وگرنه زالبان بودنس و نبودنش و گناه داشتن و نداشتنش مساله نیس

یکم آره خوابم میاد  ولی یجوری گفتب ک دلت واسشون میسوزه طالبان فرقی با داعش نداره

نه برا این عکسه میگم معلوم نیست طالب هست نیست هرچی فوشه بهش میدن دلم سوخت واسش 

و دیگر هیچ...