2777
2789
عنوان

جاری

351 بازدید | 17 پست

کلا منو جاریم از یه شهر دیگه اومدیم یه جا دیگه حالا اون رفته پیش خانوادش شوهرشو انداخته سر من ذلیل این دوماه رفته بدم میاد مزاحم زندگی دیگران میشن 

همش مهمان ای خدایا خودت رحم کن 

به جاریت ربطی نداره خودتون روو دادین

کلا شوهرم همش میگه داداشم گناه داره بگو بیاد این دو ماه همش پلاس خونه ما منم نمیتونم چیزی بگم ولی خودشون درک ندارن متنفرم از جاری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا شوهرم همش میگه داداشم گناه داره بگو بیاد این دو ماه همش پلاس خونه ما منم نمیتونم چیزی بگم ولی خو ...

عزیزم به جاریت ربطی نداره

مشکل شوهرته

اون به هر دلیلی دلش خواسته بره پیش خانوادش 

نباید که از شما اجازه میگرفته

شوهرش هم که بچه پنج ساله نیست

به جاریت ربطی نداره خودتون روو دادین

تازه خونه داشتن ما که خونه خریدیم تند اومدن واحد کناری مارو خریدن حسود چون خودش گفت من نمیتونم دوری خانوادمو تحمل کن خوبه حواست هست به شوهرم 

عزیزم به جاریت ربطی نداره مشکل شوهرته اون به هر دلیلی دلش خواسته بره پیش خانوادش  نباید که ا ...

این یکساله که اینطوریه یه هفته میاد اینجا بقیش می‌ره پیش خانوادش اصلا اینجا نیست شوهرم میگه نمیشه داداشمو بیرون کنم 

کلا شوهرم همش میگه داداشم گناه داره بگو بیاد این دو ماه همش پلاس خونه ما منم نمیتونم چیزی بگم ولی خو ...

خب چه ربطی به جاریت داره الان مقصر شوهرته نه اون

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  
این یکساله که اینطوریه یه هفته میاد اینجا بقیش می‌ره پیش خانوادش اصلا اینجا نیست شوهرم میگه نمیشه دا ...

خب باز مقصر جاریت نیست که تقصیر شوهرته

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

تقصیر جاریتم هست 

زنی ک ازدواج میکنه معنی نداره هفته ها خونه پدرش بمونه

بره خونه پدرش ولی متعادل 

شوهرشو همش ول کنه بره خب معلومه بقیه داداش خواهراش تو فکرن ک ازش پذیرایی کنن

جاریت باید عقل داشته باشه ک نداره

تقصیر جاریتم هست  زنی ک ازدواج میکنه معنی نداره هفته ها خونه پدرش بمونه بره خونه پدرش ولی متع ...

سر جمع کنی تو این یکسال یکماه اومده حرصم میگیره که چرا نمیاد سر خونه زندگیش بخدا منم خانواده دارم کلی دلم تنگه ولی چ کنم زندگیمم اینوره

برادرشوهرت هم مقصره هم شوهرت هم جاریت .اگه برادرشوهرت مجبور بشه غذا درست کنه سر دو سه روز می‌ره دنبا ...

نمیره من خودم مشکل داشتم یکماه خونه پدرم بودم خودشون غذا درست میکردن نرفت زنشو بیاره

برادرشوهرت هم مقصره هم شوهرت هم جاریت .اگه برادرشوهرت مجبور بشه غذا درست کنه سر دو سه روز می‌ره دنبا ...

چقدر جلوشون بگم که آدم تو خونه زندگیش نباشه  فلج میشه خونه هیچ انگار با دیوارم