2777
2789
عنوان

زنده شده

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی کلا به هوش اومده ؟

نمیدونم والا برادر شوهرم از صب بیمارستان بود 

الانم اومده بود خونه ما ولی نپرسیدم 

نمیدونم چرا اخلاقم اینجوریه حوصله حرف زدنو ندارم یادم میره یچیزایی بگم یا بپرسم😑

اَللهُمَّ صَلِ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَعَجِل فَرَجَهُم
وای خدا تو کدوم شهر هستین ؟ چقد تصادف زیاد شده😩

من تهران زندگی میکنم اونام تو تهران تصادف کردن ولی زنجانه خونشون

😐😐💔😂😂‼️‼️‼️

اصل:( شهرزاد _ 15 سالمه:::::::)   خانوم دکتر آینده تونم   >^>^>^>^>^>^>^>>^>^>^>^>^>^>^>^                     >: زندگی مثل کافئین تلخه چون گرفته شده:/ مثل کافئین وقتی ریشم رو بگیرن تلخی و انتقامی درست می کنم که = روزی هزار بار آرزوی مرگ کنن :___________:     _راز خوشبختی چیه؟.... +بحث نکردن با احمق ها....  _فکر نمی کنم اینطور باشه .... +بله حق با شماست^  :::)) :________________:  برنده ها روی کارشون تمرکز می کنن:/ #$$$$بازنده ها روی برنده ها)) به جای کنار زدن اشکات اونی رو که باعث اشکات می شه کنار بزن%&
الهی شکر فقط عزیزم اگر بعدا دیدینش اگر تعریف کرد چی دیده تو دوران کما رفتنش منو تگ کن  بیام بخ ...

اتفاقا منم تو همین فکرم مطمئنم یه چیزایی دیده که اگه نپرسن خودش نمیگه

ولی خب شوهرم به اینچیزا اعتقاد نداره نمیره بپرسه

چند سال پیش یه پیرزن تو بیمارستان بوده.پرستار دیده دستگاه از کار افتاده خبر مرگ رو به خانوادش داده ولی دستگاه رو از طرف جدا نکرده بعد نصف شب رفته دیده دستگاه کار میکنه وطرف زندست.ولی صبح دوباره تموم کرده .خانوادشم همون بار اول که خبر فوتش اومدپارچه سیاه زدن وقبر کندن.باز پارچه رو برداشتن ودوباره گذاشتن

آره  دیگه دیروز مرده امروز صبم قبر کنده بودن که ببرنش

😩😩😩تو از تهران تا زنجان چجور خبر هارو گرفتی 

از فامیل هاتونه 

هووووف شوک شدم یه جوری شدم

خدایا قسمت میدم به زینبت امسال کمک کن خونه بخریم😢‌
اتفاقا منم تو همین فکرم مطمئنم یه چیزایی دیده که اگه نپرسن خودش نمیگه ولی خب شوهرم به اینچیزا اعتقا ...

☹☹☹☹ خودت دیدیش سوال کن

شاید شوهرتم اعتقاد پیدا کرد

با دنیا طنز برخورد کنیم✌💚🌻 وزن شروع ۷۰ وزن فعلی ۵۸✅.رسیدم به هدفم💪