2777
2789

من تو یکی از اتاقای خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنم شوهرم داعم به خاطر اینکه کلا اینم که هستم سر زنشم میکنه مثلا من شکموعَم ینی  غذاهارو دوس دارم مخصوصا فست فود ولی میگه خوشم نمیاد توعم نباید بخوری به خاطر خوابیدنم چون صبحا نمیتونم زود پاشم من دیر که پاشم ساعت 10 میشه

هر کاری میکنم نمیبینه داعم میگه تو کاری انجام نمیدی همه چیو مامانم میکنه ولی اصلا اینجوری نیست وقتی بحث خونرو پیش میکشم عصبی میشه و دعوا راه میندازه و اصلا مسعولیت پذیر نیست پول بهم نمیده وقتیم میده با منت وخیلی کم تو نامزدیم همینجوری بود زیر بار هیچی نمیرفت کادو که میخرید داعم قیمتشو میگفت انگار به زور خریده باشه

تو زندگی حق ندارم دخالتی درباره ی کاراش داشته باشم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیفهمم چطور تونستی این شرایط قبول کنی

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...

تو نامزدی خواستم جدا شم هر دفعه یه جور نشد بارها به مامانم گفتم گفت اگه داداشت بفهمه تیکه تیکت میکنه شماها دوساله نامزدین و گفت بهتر از این گیرت نمیاد اونموقع 18 سالم بود بارهای بعدیم خودش به یه بهونه میگفت جبران میکنم منم ساده و بی تجربه