2821
2789
عنوان

بومی گزینی

| مشاهده متن کامل بحث + 2003 بازدید | 29 پست
آها یعنی یه نفر گفت که با شرایط شما قبول شده.پس خوبه.چون من اطراف خودم،از نزدیکام کسی رو به چشم ندید ...

منم سه بارررر کد رشته هامو چک کردم😖

راهش دوره خیلی بد مسیره و شلوغ.

اگه بتونم تا قبل اعلام نتایج برم خیلی خوبه.

اره گفت من مثل تو بودم بومی دوجا محسوب شدم بعد تهران خوندم خودم.اینو گفت خیالم راحت شد.

خیلی اخلاق بدیه خیلییی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

منم سه بارررر کد رشته هامو چک کردم😖 راهش دوره خیلی بد مسیره و شلوغ. اگه بتونم تا قبل اعلام نتایج ...

منم ۳,۴ بار از اول نوشتمشون😁😟

ترافیک تهران😩

خوبه یه بار قبل اعلام نتایج بری.👍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

@کارپت     سلام عزیزم تو اون تاپیک گفتی دیدی این موضوع دوتا جا بومی کسیو دیدی اینجوری با ...

تو ازمون های استخدامی دیدم

ببین وقتی مثلا متولد یه شهری باشی ولی تحصیلاتت یه شهر دیگه باشه

من خودم متولد اصفهانم ولی تحصیلاتم تهرانه 

برا ازمونا میتونم بومی هر دوجا باشم

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
منم ۳,۴ بار از اول نوشتمشون😁😟 ترافیک تهران😩 خوبه یه بار قبل اعلام نتایج بری.👍

اره افتضاح شلوغه این مسیرم انقلاب میشه تمیز پیر میشی

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

تو ازمون های استخدامی دیدم ببین وقتی مثلا متولد یه شهری باشی ولی تحصیلاتت یه شهر دیگه باشه من خودم ...

وای منم اصفهانم😍

عزیزم شما این اتفاق برات افتاده؟؟

یا اشنا داشتی؟؟

تو بومی که بالای دفترچه انتخاب رشته میزنه نمیگه دوتا جا بومی هستی اونجا برا من فقط تولدمو نوشته اصفهان.

ولی دیپلمم تهران بودم دعوت به تهرانم شدم سنجشم رفتم گفت بومی دوتا جا هستی ینفرم شرایط مثل من بود گفت دوتا جا بومی بودم تهرانم اوردم.

الان منم مطمئنما ولی رفته تو مخم چرا یه بومی برام نوشته🤐😢😢😢

منم ۳,۴ بار از اول نوشتمشون😁😟 ترافیک تهران😩 خوبه یه بار قبل اعلام نتایج بری.👍

ممنون بابت کمکت با حرفت کلی مطمئن شدم نرفتمم دیگه مهم نیست حرفت با سند گفتی😍💙

ممنون عزیزم التماس دعا❤️

ممنون بابت کمکت با حرفت کلی مطمئن شدم نرفتمم دیگه مهم نیست حرفت با سند گفتی😍💙 ممنون عزیزم التماس ...

خواهش میکنم عزیزم،حتما دعات میکنم.🙏

(ولی تو بعدا یه سر برو سنجش😂😅😉)

موفق باشی😊🌺🌹🌷

وای منم اصفهانم😍 عزیزم شما این اتفاق برات افتاده؟؟ یا اشنا داشتی؟؟ تو بومی که بالای دفترچه انتخا ...

من برا ازمون استخدامی بود

زدم بومی اصفهان و تهران

باید مدرک میبردم دیگه برا بومی تهران بودن

بومی اصفهان از رو محل تولد مشخص بود

من دلشکسته با این فکر خسته دلم تنگته.....
من برا ازمون استخدامی بود زدم بومی اصفهان و تهران باید مدرک میبردم دیگه برا بومی تهران بودن بومی ...

اره عزیزم دقیقا همین طوره

سلام عزیزم خوبی شما رفتی براب مصاحبه؟ هردوتا مصاحبه رو توی یک رو انجام دادی؟  چ سوالایی ازت پ ...

سلام ممنون بله تخصصی رفتم عمومی هم فردا

پس هردوتا مصاحبه یک روز نیست ..  سوالاتشون چجوری بود؟؟ :))

نه یک روز نیست.

سوالا معمولی در حد متوسط و ابتدایی

نه یک روز نیست. سوالا معمولی در حد متوسط و ابتدایی

من مصاحبمو دادم خداروشکر راضی بودم .. امیدوارم ک هم من هم شما قبول بشیم چند بار ازتون سوال کردم چی پرسیدن جواب ندادین😂الان ک توی اکثرسایتا سوالا نوشته شده فقط میخواستم ببینم اوضاع چجوری بوده

امیدوارم برنده بشی، توی اون جنگی که به هیچکس درباره اش نمیگی:)