2821
2789
عنوان

بومی گزینی

1993 بازدید | 29 پست

بچه ها کسی از بومی گزینی اطلاع داره؟

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

درمورد چی؟بومی کنکور؟

شرایط بومی شدن

۱.محل تولد

۲.محل تحصیل سال دهم

۳.....یازدهم

۴...... دوازدهم

اگه یه نفر لااقل دو مورد از این ۴ مورد رو داشته باشه بومی اونجا محسوب میشه.

مثلا اگه یه نفر تو شهرx به دنیا اومده و دهم رو هم اونجا تحصیل کنه ولی یازدهم و دوازدهم بره یه شهر دیگه ، بومی دو جا محسوب میشه.

اگه توی دانشگاه منظورتونه،فرد بومی محل دانشگاه و بومی محل تولدش می‌تونه باشه.

درمورد چی؟بومی کنکور؟ شرایط بومی شدن ۱. محل تولد ۲.محل تحصیل سال دهم ۳.....یازدهم ۴...... ...

سلام عزیزم من دوتا شرایطو دارم جدی راست میگی؟؟

😍😍😍😍😍یعنی من الان بومی تهرانم دیگه؟؟

دوسال اخر تهران خوندم دهم اصفهان با تولدم اصفهان بعد تو دفترچه نوشته بومی اصفهان من چون خبر نداشتم کلا کد رشته برای اصفهان نزدم اصلا چون خبر نداشتم بومی دوتا جا هستم رفتم سنجشم پرسیدم گفت بومی تهران و اصفهان کد رشته فرهنگیان های تهرانم قبول شدم منتها اونجا که فقط نوشته اصفهان یکم نگرانم😭

تو از کی عاشقی این پرسش آیینه بود از من خودش از گریه ام فهمید مدت هاست مدت هاست🥀🍃التماس دعا برای دلهای بی قرار🤍

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

@کارپت  

سلام عزیزم تو اون تاپیک گفتی دیدی این موضوع دوتا جا بومی کسیو دیدی اینجوری باشه؟؟؟

سلام عزیزم من دوتا شرایطو دارم جدی راست میگی؟؟ 😍😍😍😍😍یعنی من الان بومی تهرانم دیگه؟؟ دوسال اخر ...

خدا رو شکر که تهرانو قبول شدی.😊😊

راستش من نمیدونستم منظورت بومی استان های مختلفه.من قانون صفحه اول انتخاب رشته ی فرهنگیان رو گفتم:

الان صفحات اول دفترچه انتخاب رشته رو خوندم و با این مواجه شدم:

از نظر شهرهای یک استان چیزی که من گفتم درسته،ولی استان بومی،خط دوم رو بخون.

مطمئن نیستم منظورش هر سه سال تو سه استان مختلفه یا شامل شرایط شما هم میشه.

برای شما کجا نوشته بود اصفهان که نگرانت کرده؟

سازمان سنجش جواب قطعی داده که هم بومی اصفهانی هم تهران؟

خدا رو شکر که تهرانو قبول شدی.😊😊 راستش من نمیدونستم منظورت بومی استان های مختلفه.من قانون صفحه او ...

ان اقا هم تو سنجش همینو خوند و بهم گفت بومی دوتا جا حساب شدی

الان صفحات اول دفترچه انتخاب رشته رو خوندم و با این مواجه شدم: از نظر شهرهای یک استان چی ...

اخه میگن سه سال برای نظام قدیم دوسال و دیپلم نظام جدید.

انتخاب رشته که میکنیم اونجا که کد رشته میزنی اطلاعاتتو میزنه اونجا نوشته بومی: اصفهان.

سنجشم رفت گفت بومی دوتا جا هستی

اخه میگن سه سال برای نظام قدیم دوسال و دیپلم نظام جدید. انتخاب رشته که میکنیم اونجا که کد رشته م ...

آره طبق قانون استان بومی،اصفهان میشید.

ولی طبق قانون صفحه اول انتخاب رشته فرهنگیان بومی دو جا میشید.

آره طبق قانون استان بومی،اصفهان میشید. ولی طبق قانون صفحه اول انتخاب رشته فرهنگیان بومی دو جا میشید ...

الان مطمئن باشم؟

دیگه خودشونم گفتن اخه بعد میگن اگه بومی تهران نبودم کلا دعوت نمیشدم به مصاحبه تهران!

همش میگم چرا از طرف تاییدیه نگرفتم الان که اینو نشونم دادی این خودش مدرک دیگه نه؟

الان مطمئن باشم؟ دیگه خودشونم گفتن اخه بعد میگن اگه بومی تهران نبودم کلا دعوت نمیشدم به مصاحبه تهرا ...

خب اگه اینطور میگن به نظر مشکلی پیش نمیاد،ولی اگه فکر میکنید میشه کاری کرد که مطمئن بشید(مثلا با همین تاییدیه که میگید) انجامش بدین حتما.

خب اگه اینطور میگن به نظر مشکلی پیش نمیاد،ولی اگه فکر میکنید میشه کاری کرد که مطمئن بشید(مثلا با همی ...

اخه راهشم دوره منم هنوز مصاحبه عمومی نرفتم بعد دیروزم عجله داشتم بنظرت وقتی خودشون تو دفترچه گفتن و اگر خدایی نکرده مشکلی پیش اومد من همین صفحه را نشون بدم اوکی دیگه نه؟

اخه راهشم دوره منم هنوز مصاحبه عمومی نرفتم بعد دیروزم عجله داشتم بنظرت وقتی خودشون تو دفترچه گفتن و ...

خانواده نمیتونن تو سازمان سنجش پیگیر بشن؟چون خودم آدمی هستم که سر کارها خیلی محتاطم اینو گفتم.اینجوری خیالت راحت میشه.

خانواده نمیتونن تو سازمان سنجش پیگیر بشن؟چون خودم آدمی هستم که سر کارها خیلی محتاطم اینو گفتم.اینجو ...

بخاطر کرونا خیلی میترسیم بریم بیرون تا مجبور مباشیم نمیریم امیدوارم بتونم یه روز قبل اعلام نتایج برم ولی چون دیروز بهم گفت و الانم شما گفتی دلم قرص ولی تو مخمم رفته.

اخه پیگیری کردم حضوری رفتم صحبت کردم شماره داوطلبی اینا ازم گرفت کارناممو دید اینا.

ینفرم گفت منم مثل تو بودم همونجا که میخواستم قبول شدم مطمئن شدم منم.

منم خیلییییی زوم میکنم رو یه کاری اعصابم داغون میکنم.

ولی نمیدونم چرا مطمئنم هستم همین درسته😂😑

یعنی مرده مطمئن بود که گفت دیگه؟ اونم همین مطالبو خوند و گفت 

بخاطر کرونا خیلی میترسیم بریم بیرون تا مجبور مباشیم نمیریم امیدوارم بتونم یه روز قبل اعلام نتایج برم ...

آها یعنی یه نفر گفت که با شرایط شما قبول شده.پس خوبه.چون من اطراف خودم،از نزدیکام کسی رو به چشم ندیدم بومی دو استان باشه.

متوجهم،مثل خودم حساسی🙂منم تا از یه چیز مطمئن نشم ول نمیکنم.مثلا سر انتخاب رشته،میدونم انتخابایی که برای دوستم کردم به صلاحه و درسته،ولی خودشو نشوندم پیشم،بعدش هم بهش گفتم چک کنه.که بعدا نگه من این شهرو نمیخواستم.😂میشناسمشا میدونم همچین اخلاقایی نداره،ولی خب دیگه🙃می فهممت.حالا راهتون خیلی دوره؟ادارات الان شلوغن؟یعنی نمیشه با دو تا ماسک و شیلد و دستکش و رعایت فاصله برن؟

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز