2777
2789
عنوان

درد معده

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریسا جان درخواست دوستی میدم منو هم در جریان بزار ببین چیه دکتر چی میگه تا منم برم

سلام عزیزم .. دیروز اندوسکوپی کردم ..با بیهوشی تو بقیه الله. هیچی نفهمیدم 

بعد بیدار شدم بهم جوابو داد و یه محلول زرد رنگ که گفت اگه تغییر رنگ به صورتی داد زنگ بزن 

فعلا که زرده 

و دکتر گوارش قبل اندو منو دید گفت همش عصبیه  قرص اعصاب بهم داده 

ولی جواب اندورو به دوستم که پزشک هست نشون دادم گفت نرمالی 

ولی نمیدونم چرا انقدر معدم پیچ میخوره نمیدونم چطوری توضزح بدم 

بابای منم معده درده 😢☹️ چایی نخور ☹️🤷‍♀️

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
یعنی از چاییه

چایی نخوری بهتر میشی 😄 

دمنوش بخور 

باباکرم میخواد دلو میکشه به دندون 💃😀 باباکرم میخواد جوری همه بگن جون 💃😀😂  باباکرم میخواد دوباره بلرزونه 💃😀😂 جوری یهو خفن میاد که همه کف کنن  برن خونه 💃😀 😂  میریم تعطیلات یعنی میریم یه جا پلاس شیم 😀💃😂 میگم میشه  شمالو ترجیح داد  تو میگی خزه باکلاس شیم 😀💃😂 ساقی هستم چیزی خواستین درخدمتم 😂💃😀🍺 ارسال به تمام کشور 😂😎💃👋🍺
عاشق شما شدم 😍😍😍😍😍😍

فدای تو بشم من مهربونم 

برم دمبال کارای طلاقم؟  

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
😃😂😂 قربانت عزیزم 💜💜💜 حتما برو بد خبرم کن بیام خواستگارریت 😗😗😗😅😅😅😅

چشوم عشقم

تو دسته گل اینا اماده کن زنگ زدم سریع بیا  

یه مامانِ کوچولو که فسقلیش آسمونی شده دلم برای انگشتای کشیده و کوچولوش ، موهای مشکی ، مژه های بور و لپای گول منگولیش حسابی تنگ شده .. قدر بدونیم ... من حتی حسرت پیچیدن صدای گریه هاش تو خونه رو میکشم
سلام عزیزم .. دیروز اندوسکوپی کردم ..با بیهوشی تو بقیه الله. هیچی نفهمیدم  بعد بیدار شدم بهم ج ...

سلام مهریسا جامنم دقیقا یه حسی توی قسمت معده دارم که اصلا توصیفش خیلی سخته انگار که اونجا یه موجود زنده مثل مار داره ور میره ، بعضی وقتا هم حس میکنم وقتی نفس میکشم شدید تر میشه بخاطر همین شکم به ریه م هم رفت یه مدت والا موندم چیکار کنم دکترا هم که تشخیصشون ضعیفه

سلام مهریسا جامنم دقیقا یه حسی توی قسمت معده دارم که اصلا توصیفش خیلی سخته انگار که اونجا یه موجود ز ...

من همش فکر میکتم قلبمه .ولی دکتر یه اشاره کرد.. گفت شاید ارتروز گردن داری .. انشالله خوب بشی عزیزم .. همه همینیم