2777
2789
من ۸صبح زایمان کردم دکتر گفت تا ۹شب نه حرف بزن نه زیاد سرتو تکون بده نه چیزی بخور .البته من زیاد رعا ...

این همه سااااعتتتتت

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚
من تو چند ساعتی که تو ریکاوری بودم سرمو تکون ندادم،تو بخش حرکت میکردم،سردرد و کمردرد نداشتم

چند ساعت میشه دقیقا 

بعد عمل میبرن ریکاوری؟ چجوریه؟کسای دیگم پیشتن؟

خدا دستمو بگیر💙همیشه باهام باش💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

للطفا میشه بگین چجوری درد نکشیدی  ینی جای بخیه اذیتت نکرد مثلا پمپ درد و شیاف گذاشتی

بیمارستان خصوصی بودم،قبل اتاق عمل گفتم پمپ درد میخوام گفتن نیاز نیس،واقعا هم نیاز نبود،بعد از عمل از ساعت ۱.۵ تا ۵.۵ توی یه سالن بزرگی بودیم که همرو اونجا میاوردن،میومدن چک میکردن ببینن پاهام حس داره یا نه،بچه رو هم اونجا اولین بار اوردن پیشم🥰،بعد اون رفتم تو بخش،اومدن یه سرمی بهم وصل کردن و توش مسکن ریختن،واقعا جز یه درد کوتاه موقع راه رفتن درد زیاد دیگه ای حس نکردم،وقتی هم اومدم خونه قرصای مسکن رو تا یک ماه و نیم ادامه دادم

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
ینی سردرد نگرفتی اصلا

ن سرگیجه گرفتم اونم بعد 2 روز چون من مسمومیت حاملگی گرفتم فشارم بالا بود 17 پایین نمیومد با بدبختی اوردن 14 یهو شب شد 17 دکتر گف خطرناکه سریع سزارین کنید بعدش 3ونیم بود رفتم ریکاوری اونحا بی حسی کم کم داش تموم میشد منم داشتم درد میفهمیدم 

ب اون خانومه ت ریکاوری گفتم مسکن زدن 2بار اونم با خواهش چندان تاثیری نداش ولی باز بهتراز هیچی بود 

دودفعه شکمم رو فشار داد برا اینکه رحم معلوم شه ک شانس باهام یار بود دفعه دوم رحمم مشخص شد ارومم فشار میداد 

بعد 5ونیم بود اوندن منو بردن بخش 

خیلی حالم بد بود شوهرم تا منو دید خیلی ترسیده بود خلاصه رفتم بخش شیاف گذاشتم تا کم کم دردش خابید 

اولین بارم ک میخایی راه بری یکم سخته من دولا میشدم میرفتم بعدش دیگه عادی شد برام 

بالاخره هرچی باشه درد داره 7لایه شکم رو پاره میکنن 

ولی اخرش همه چی یادت میره. من 3روز بستری بودم چون خطر تشنج داشتم بخاطره سولفات منیزیم ک بهم تزریق میکردن. ولی خدارو شکر تموم شد 

خدایا شکرت... 🥰