2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تاپیک که قفل باشه و کسی پیام نداده باشه میشه خودت حذف کنی اما بقیه که پیام دارن نه

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

چجوری؟ 

الان میگم

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

این یکی از تاپیک های خودمه که قفله دور اونی که خط کشیدم اون سه نقطه میزنی که نوشته حذف تاپیک البته در صورتی حذف تاپیک امکان پذیره که پستی داخل تاپیک نباشه و کسی پیام نداد باشهو بعد اون بالا که زده حذف تاپیک☝☝☝

این یکی از تاپیک های خودمه که قفله دور اونی که خط کشیدم اون سه نقطه میزنی که نوشته حذف تاپیک البته د ...

ممنون عزیزم 

اما متاسفانه توش پیام گذاشتن 

پای تو موندنم خیانت به خودمه