2777
2789

امروز بهم زنگ زدن برگه سنجش نوبت زدن برا 15میخواستم ببینم چه سوالهای میپرسن از بچه ها استرس دارم نتونه جواب بده😞

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای خودت هولس نکن بچه رو مادرا رو ک نمیذارن برن داخل اتاق من بیرون م.ندم اول تست بینایی و شنوایی موهاسم واسع شپش نگاه میکنن قد و وزن و... لعد ی سری سوال هوشه من از دخترم پرسبدم کفت اسم و فامیلم شماره خونمون بعد گفته داداش مامانت چکارت میشع و گفته عموی تو چکاره باباته 

تشخیص راست و چپ چند تا دایی و عمه و‌....داره  تفاوت ی نقاشی با نقاشی های دیگه . و ......

اینها همه رویاداره حرف انگلیسی رو از حذف بله رنگها فارسی و انگلیس یا داره حیوانات هم فارسی انگلیس یا داره پس جای نگرانی نیست راست جوابشو همون جامیگن یانه، ❤

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
وای خودت هولس نکن بچه رو مادرا رو ک نمیذارن برن داخل اتاق من بیرون م.ندم اول تست بینایی و شنوایی موه ...

شماره خونه یعنی تلفن بچه که نمیتونه حذف بگه

شماره خونه یعنی تلفن بچه که نمیتونه حذف بگه

اره کفته بودن شماره خونه یا همراه دخترم سماره همراه منو گفته بود بعد ی سوره و ی شعرم گفته بودن بخون ترتیب فصلا رو پرسیده بود چند تا عکس نشون داده بود گفته بود کدومش موجود زنده است یا کدومش خوراکی نبست  یا کدوم با بقیه فرق داره چندتا جورچینم داشته ک از بزرگ ب کوچیک چیده همینا فقط جوابشم ب خود ادم نمیدن برای مدرسه میفرستن