از بس اینجا تاپیک های خیانت مردها زیاد شدند 😞 از ازدواج میترسم چیکارکنم ؟ 😔😔😔😣
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
ادمی که اینقدر از محیط مجازی تاثیر میگیره هنو برا ازدواج مناسب نیس
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
الان باید تلاش کنه یه حرفه یادبگیره یه رشته خوب قبول بشه
هدف تعیین کنه برا خودش ولی….. افسوس
وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه : اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️ متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
نمیخوام ادامه تحصیل بدم نشون پسرخالم هستم از بچگی قراره چند ساله دیگه ازدواج کنیم
حالمون خوبه چون بالاسرمون خدا است نی نی یار جون خانواده شوهرت نترکون. مجردم تیکر تولد رلمه🫶🏻🫶🏻 یک عدد کنکوری برای قبولیم و رسیدن به پزشکی که آرزومه یه صلوات میفرستید 🥲🥲 ❤️🙏🏻
همشون الکی و دروغه باور نکن با یه آدم خانواده دار و مومن و خوش اخلاق ازدواج کن انشاالله خوشبخت میشی ...
آره واقعا ما بلوچیم قراره تا ۱۸سالگی همه ازدواج کنیم واگر نه میگن دختره ترشیده 😕
نامزدم مخالفه 😕 میگه سنم داره زیاد میشه اگر ابنجوری باید تا کنکور منتظرت بمونم اگر قبول نشدی عقب میوفته