2777
2789

سلام بچه ها خوبین 

یه سوال داشتم من یک سال مدرسه نرفتم یعنی امثال باید میرفتم دوازدهم ولی میرم یازدهم و به معنای واقعی از درس های دهم هیچی یادم نیست فقط این دوماه آخری دوفصل شیمی

زیست تا گردش مواد

ریاضی هم تا فصل ۳خوندم و واقعا خسته شدم 

👈🏻الان سوالم اینه آیا درس های  یازدهم به دهم مربوطه تا اون ها رو نخونم نمی تونم یازدهم و یاد بگیرم اگر اره چه قسمت چه درس هایی؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم مربوطه خیلیم مربوطه..!تخصصیا البته

من متاسفانه تو دهم به خاطر مجازی بودن کم کاری کردم و بیشترشو با تقلب پیش رفتم و فک کردم سال بعدو خوب شروع کنم اوکی میشه 

ولی برعکس سال یازدهم بشددت پشیمون شدم

شیمی فیزیک ریاضی اینا خیلی مربوطه

بقیه درسا هم کمو بیش..

ولی این سه تا رو اگه کامل یاد نگیری قشنگ به بن بست میخوری و در حالی که برای یازدهمت وقت کم هس مجبور میشی همزمان دهم اون دروس رو هم بخونی!

الان یکم سختی بکشی بهتر از در طول ساله

تجربه داشتم که میگم!

شیمی فیزیک ریاضی اینا خیلی مربوطه بقیه درسا هم کمو بیش.. ولی این سه تا رو اگه کامل یاد نگیری قشنگ ...

خب اصلا وقت هم نمی کنم بخوام این ها رو بخونم تا مهر دیگه چیزی نمونده😭

اینا زنجیره این باید فصل اول بلد باشی تا فصل بعدی رو یاد بگیری چه برسه کل پایه 

تازه فیزیک دهم و فیزیک دوازدهم به هم‌مربوطن 

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

درسای تخصیص رو بخون با عربی 

دیگ بقیه رو نخون‌

خدایا شکرت بخاطر خوشبختی که نصیبم کردی مرسی🙏💫  عشق مامان میدونم که سالم میای تو بغل منو بابایی 😍بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچیکت هستیم. یه پسر دارم شاه نداره...♡ همسرم ، همه کسم بی نهایت دوست دارم و همیشه عاشقتم❤     

عزیزم جای نگرانی نیست

ما تو اموزشگاهمون برای پایه یازدهم کلاس تقویتی ریاضی گزاشتیم 

استادش عالیه  و تستی و تشریحی کار میکنه و بازخورد و نتیجه خوبی در بچه ها داشته این چند ساله ❤🌺 تمام نکات کنکوری ریاضی پایه ۱۱ فول  میشی و سال بعد راحتی😎❣💪

هم به صورت آنلاین هم حضوری هست 💪

اصلا تبلیغ نیست دوست داشتم اطلاعات بدم عزیز

یه جلسه برات رایگانه که خودت ببینی🤩

اگر خواستی بگو اسم آموزشگاه و اطلاعات دقیق راجع به استاد برات بفرستم

🧿🧿در تاریخ ۹۹/۹/۹ نیمه نشده ام پیدا شد و داریم آشنا میشیم ❤💕چشم حسود کور 🧿🧿