2777
2789
دارمدچایی میخورم خفم میکنیاااااا 🤣🤣🤣🤣👌👌👌 شوخی گذشته واقعا حرفتو قبول دارم مردا اگر طلاق بگیر ...

خدا لعنتشون کنه  مثالش شوهر سابقم دو تا زندگی روخراب کرده قبل من یک زندگیوبعدش هم زندگی بامنو

با 48 سال مامانش بره به مریضاش برسه  و برای برادر کوچکه عروسی بگیره

خدا لعنت  کنه امثال شوهر سابقمو با اون تیپ قیافش چه ادعاها داشت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۶سالگی😕

خدا ازسرشون نگذره کسایی که باعث و بانی چنین اتفاقایی هستن اخه یه دختر ۱۶ ساله هنوز موقع بازی و نوجونیشه چکارش به ازدواج 😕انشالا ازاین به بعد زتدگی خوبو توام با خوشبختی همراهت باشه جانان 🙏🙏🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
خدا ازسرشون نگذره کسایی که باعث و بانی چنین اتفاقایی هستن اخه یه دختر ۱۶ ساله هنوز موقع بازی و نوجون ...

لعنت به افکار پوسیده

ممنون عزیزم 😗😗

به قول کافکا : بغلم کن ، بغلم کن که حرف زدن کافی نیست ....                                 پناه میبرم به رویا ....از شر تمام واقعیت های تلخ ...نمیدانم رسیدن چیست،اما بی گمان مقصدی هست که همه وجودم به سمت آن جاری است...
خدا لعنتشون کنه  مثالش شوهر سابقم دو تا زندگی روخراب کرده قبل من یک زندگیوبعدش هم زندگی بامنو ...

مطمئن باش چنین کسی روز خوش نخواهد داشت اکر میتونست زندگی کنه که وضعش این نبود شما سعیتو بکن زندگیتو بکن وخوشبخت شو وبسپار بخدا بهترینها قسمتتون باشه دوستی 🙏🙏🌹🌹

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤

من سی سالگی اقدام کردم برای طلاق 33 تموم شد. خیلی پروسه سختیه بعدشم خیلی سخته واقعا بعدش پشیمون شدم ولی خوب . تازه ازدواج دوم کردم بعد4 سال نمی تونم بگم اینم خیلی خوبه در کل دلایلت خیلی جدی بباشه طلاق بگیر . خیلی جدی . وگرنه توصیه من به طلاق نگرفتنه .

روتین زندگیم برام مقدسه .پاش وایمیستم

من که دوستان و اطرافیان بین ۲۰ تا ۳۵ سال دیدم طلاق گرفتن هر کدوم صحبت کردم حتی تا چند سال افسرده بودن بعد طلاق شون؛ حتی بدون بچه؛

اگر طرفت مثلا هر روز تا سر حد مرگ کتک ات بزنه معلومه وقتی جدا میشی خوشحال میشی؛ ولی برای مسایل دیگه اگر صبوری کنی و نکات روانشناختی اخلاق و رفتار مردها رو مطالعه کنی بهتر میتونی باهاش بسازی و تحمل اش کنی

🍀🌻خدایا چنان کن سرانجام کار، تو خشنود باشی و ما رستگار 🌻🍀