2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 41 پست
همسر من کرونا گرفت دوروز تب و بدن درد انقدر بهش رسیدم روز سوم بلند شد گفت انگار یه انرژی مضاعف دارم ...

همونا که گفتی بهش دادی؟؟؟

الهی شکر خوب شد 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘
من خودم یه هفتهدپیش گرفتم همین داروهارو بهم دادن همه چیم اوکی شد بعد از۴روز گفتم دیگه خوب شدم ولی رو ...

انشالله که بخیر میگذره 

چیکار کنم بخدا خودم بهترم ولی حالا شوهر بدبختم گرفته منم ترسو دیشب با دروغ بردمش تا دکتر 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دور از جون عزیزم استرس سمه نگران نباش همینکه سریع بردیش دکتر و داروهاشو شروع کرده به لطف خدا سریع رد ...

فدات بشم

اخه دکتر ریه نرفتیما همین پزشک عمومیا بنظرت بدرد میخوره؟؟؟؟

ن نداده دکتر گف مشکوک به کرونا  خب اول من گرفتم ده روزه هنوزم کامل خوب نشدم سرفه دارم  د ...

حتما تست بدید من باشم تست میدم خودتم ده روز گذشته دیگه احتمالا رد کردی سرفه رروزی چندتا؟

حالا من خودم کرونا داشتم و بشدت خفیف اما قرص جوشان استیل سستیئین میخوردم بقدر خلط آوره که ریه رو حسابی باز میکنه و تمام عفونت گلو خارج میشه روزی یکی میخوردم

حتما تست بدید من باشم تست میدم خودتم ده روز گذشته دیگه احتمالا رد کردی سرفه رروزی چندتا؟ حالا من خو ...

من تکوتوک دارمدیشب یکی بچه ها گف دیفن هیدارمین بخور خوردم بهترم یعنی تو خواب که اصلا سرفه ندارم ولی هی تک وتوک دارم یا اسپند دود کردم یکم سرفه کردم 

خودم رد کردم

خانوادمم هی زنگ میزنن میگن وای چرا نمیرید سی تی یهو ریه پر میشه هی استرس میدن غر میزنن که چرا اینجوری میکنید 

منم میترسم 

راستی اب سیب هم میگیربم میخوریم 

همونا که گفتی بهش دادی؟؟؟ الهی شکر خوب شد 

بله عزیزم صبح اول آب پرتقال و لیموشیرین میدادم

داروهاشو میخورد

صبحانه هم کامل میخورد

بعد صبحانه آب سیب

بعد دمنوش آویشن و پنیرک و پونه و زنجیل(نبات اصلا نخوره سمه)

بعد ظهر آب هویج

ناهارم بیشتر از بیرون میگرفتیم کبابی

شام سوپ شبم قبل خواب آب هویج

من تکوتوک دارمدیشب یکی بچه ها گف دیفن هیدارمین بخور خوردم بهترم یعنی تو خواب که اصلا سرفه ندارم ولی ...

نه بابا سیتی که الکی نمیرند واقعا اگر از حرفاشون استرس میگیری جواب نده 

حالا در مورد قرص جوشان استیل سستیئین تحقیق کن انقدز خلط میاری که سرفت میافته

بله عزیزم صبح اول آب پرتقال و لیموشیرین میدادم داروهاشو میخورد صبحانه هم کامل میخورد بعد صبحانه آ ...

خیلی خوب رسیدگی کردی بیشتر مایعات خورده که تاثیر داشته این بامن راه نمیاد حالا من خودم روزی ۳،۴ لیوان لیموترش عسل با اب گرم میخوردم غیر کباب واب سیب 

ولی شوهرم هی میگه نه نه نه کشته منو 

حالا بره بیرون میرم هویجهم میخرم میارم 

گلم نگران نباش من و همسرم و بچه هامون گرفتیم الان ۲۰روز گذشته تا میتونی مایعات و قرص جوشان هم بدید بخوره میوه خیلی بهش بده تا بدنش ضعیف نشه دیدی بی حاله ببرش سرم و امپول تقویتی بزنن براش برا تقویت بدنم دکتر متخصص بهم قرص سلنیوم پلاس و شربت ایمیونس و الرگاد هم داد که من الرگاد گیرم نیومد شکر خدا خوبیم مننم درگیری خفیف ریه داشتم که قرص و امپول دگزا و انوکسپارین داد راسی شربت broncold,هم داد برا سرفه و گلودرد 

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
نه بابا سیتی که الکی نمیرند واقعا اگر از حرفاشون استرس میگیری جواب نده  حالا در مورد قرص جوشان ...

باشه گلم خودمم که سیتی ندادم دکتر گف بدی تا یکسال نباید بزاری بچه دار بشی بچه عقب افتاده میشه من گفتم ول کن 

ولی خب برا شوهرم میترسم 

حالا منم همینجور رسیدگی میکنم 

برنج خوبه بخوره؟

خیلی خوب رسیدگی کردی بیشتر مایعات خورده که تاثیر داشته این بامن راه نمیاد حالا من خودم روزی ۳،۴ لیوا ...

قربونت اره شوهرم خیلی همکاری میکردو همش تشکر 

چرا بیرون میره آخه باید قرنطینه بشه و استراحت خیلی مهمه که بدنش تحلیل نره اما عزیزم نگران نباش انشالا خیلی سریع رد میکنه برای خودتم مراقبه کن آرامش میگیری 

گلم نگران نباش من و همسرم و بچه هامون گرفتیم الان ۲۰روز گذشته تا میتونی مایعات و قرص جوشان هم بدید ب ...

ممنون نرگس جون خداروشکر خوبید

دگزا دکتر اولی که سه شب پیش رفتیم داد بهش یکی تا صبح خیس عرق شد نوربیون هم داد یکی 

دیشب هم دوتا امپول نفهمیدم چین ظهرا ابگوشت چلو گوشت بلدچین میخوریم 

واسه شباهم سوپ درست میکنم امشب چیکار کنم هی میترسم

باشه گلم خودمم که سیتی ندادم دکتر گف بدی تا یکسال نباید بزاری بچه دار بشی بچه عقب افتاده میشه من گفت ...

اره عزیزم درگیری ریه علایم خاصی داره پیج دکتر آنلاینو ببین

خودت که رد کردی 

اره برنج مشکل نداره در کل هیچی ضرر نداره فقط بهتره گرمی خورده بشه 

قربونت اره شوهرم خیلی همکاری میکردو همش تشکر  چرا بیرون میره آخه باید قرنطینه بشه و استراحت خی ...

نره سر کار از کجا بیاریم بخوریم دولت عتیقه یه ریال نمیده نمیدونم چه خاکی به سر کنم خودم که مریض بودم همش خواب این بدبخت باید بره دوتا ماسک میزنه ولی مجبوریم وگرنه ادم مریض باید استراحت کنه من خودم نمیتونستم از جام پاشم 😭😭😭😭😭😭نمیدونم چیکار کنیم کاش تو یه کشور دیگه بودیم ولی ایران نبودیم اینهمه دربه دری خسته شدم  بخدا

ممنون نرگس جون خداروشکر خوبید دگزا دکتر اولی که سه شب پیش رفتیم داد بهش یکی تا صبح خیس عرق شد نوربی ...

نه نترس چیزی که منو از پا در اورد همین ترسم بود درسته درد داشتم ولی استرسم ده برابر بیشتر دردم بود تو میتونی این مرحله هم میگذره همیشه با خودت بگو میگذره خوب میشیم تا برات زود بگذره براتون دعا میکنم گلم 🙏♥️

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭