2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 41 پست
نره سر کار از کجا بیاریم بخوریم دولت عتیقه یه ریال میده نمیدونم چه خاکی به سر کنم خودم که مریض بودم ...

اره میفهمم اما تست داشته باشه میتونه مرخصی بگیره واقعا کجا زندگی میکنیم 😢

نه نترس چیزی که منو از پا در اورد همین ترسم بود درسته درد داشتم ولی استرسم ده برابر بیشتر دردم بود ت ...

الهی شکر 

ولی براشوهرم میترسم میگم نکنه حالش بد بشه چه میدونم خانوادم هی زنگ وای چرا نمیرید سیتی یهو ریه پر میشه 

چرا اینجوری میکنید هی زنگ هی وای ووی میکنن 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره میفهمم اما تست داشته باشه میتونه مرخصی بگیره واقعا کجا زندگی میکنیم 😢

کارش جوریه باید کسی جا خودش براره جا خودش که پیدا نمیشه بزور اگه کسی پیدا بشه بعد حقوقشو نداره بعد ما بااینهمه بدهی چیکار کنیم این دوهفته بیفته تو خونه هیچی خاک به سرمونه 

الهی شکر  ولی براشوهرم میترسم میگم نکنه حالش بد بشه چه میدونم خانوادم هی زنگ وای چرا نمیرید سی ...

علایمش چیه تنگی نفس داره میتونه ۱۰ثانیه نفسش و حبس کنه؟بعدش درد تو قفسه سینش نداره ؟یه کار کن برو رادیولوژی عکس ساده بگیر من ساده گرفتم تو همون هم مشخص میشه اگه درگیری داره

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
راسی گوجه کباب کن بخورید خیلی خوبه من خالی خالی میخوردم فقط این غذا حالم و بد نمیکرد 

اره خودمم اتفاقا خیلی خوردم حالا امروز کباب میکنیم

علایمش چیه تنگی نفس داره میتونه ۱۰ثانیه نفسش و حبس کنه؟بعدش درد تو قفسه سینش نداره ؟یه کار کن برو را ...

اره میتونه فک کنم 

ببین فقط دماغش کیپه بو مزه نمیفهمه یکم میگه گلوم میخاره 

ولی سرفه وتب نداره

اره میتونه فک کنم  ببین فقط دماغش کیپه بو مزه نمیفهمه یکم میگه گلوم میخاره  ولی سرفه وتب ...

منم یه روز دماغم کیپ شد بو و مزه که تا ۱۲ روز ما تعطیل شد خب همون عکس ساده بگیرید که عوارضش کمتره

از سال ۹۷ عضوم کاربری قبلم ترکید 🎭
منم یه روز دماغم کیپ شد بو و مزه که تا ۱۲ روز ما تعطیل شد خب همون عکس ساده بگیرید که عوارضش کمتره

حالا دیدم همین وضعیته فردا پس فردا میفرستمش بره