2777
2789
عنوان

کرونا

635 بازدید | 41 پست

سلام بچه ها شوهرم دماغش کیپ شده بویای چشایش از بین رفته میگم گلوم یکم میخاره 

دیشب رفتیم دکتر دوتا امپولدازیترومایسین  ناپروکسن  دیفن هیدارومین ویه شربت دیگه ویه قرص دیگه بهش داد

بعد دیشب اکسیژن خونش گرف ۹۳بود البته دوتا ماسک روهم زده بود

واینکه سرفه وتب اینانداره 

حالا چیکار کنیم من میترسم 

گف دوسه روز دیگه خوب نشدی برو سیتی اسکن 

حالا چیکار کنم فردا بفرستمش؟؟؟

نکنه ریش درگیره من چیکار کنم 

😭😭😭😭😭مردم از بس استرس کشیدم این ده روز دیشب گفتم نفسم بالا نمیاد رفتیم دم دکتر بعد گفتم دروغ گفتم واسه تو اومدیم تا بردمش دکتر 

لطفابرای مادرشدنم دعاکنید🙏🏻🥹😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم نگران نباش نه ریش درگیر نیست هنوز قرص فاویپیراویر نداده؟ بعدم انقدر مایعات بده که در حد اسهال ...

ن مداکسن ۲۵۰

ازیترومایسین

کتوتیفن

شربت دیفن هیدارامین 

شربت دکستترومتورفات پی 

ودوتا امپول که دیشب زد 

اینارو داده

عنبرنسا هم دود داد تو دماغش  اسپند هم دود کردم  نمیدونم چیکار کنم

برای بینیش بخور خوبه و اسپری بینی ششستشو با سرم نمکی

سه بار در روز آب نمک قرقره کنه 

غذاخای گرمی مثل سوپ ماهیچه که توشکمی بلغور جو و یذره برنج و نخود و هویج فراوون بریز بخوره عالیه

برای بینیش بخور خوبه و اسپری بینی ششستشو با سرم نمکی سه بار در روز آب نمک قرقره کنه  غذاخای گ ...

والافقط داریم ابگوشت وبلدرچین میخوریم از روزی که من مریض شدم 

حالا ظهر بلدرچین بخوریم 

عصر سوپ درست میکنم 

واسه دماغش دکتر چیزی نداد نمیدونم چرا

همسر من کرونا گرفت دوروز تب و بدن درد انقدر بهش رسیدم روز سوم بلند شد گفت انگار یه انرژی مضاعف دارم و خداروشکر تموم شد

راستی ویتامین c خارجی بگیرید ۱۰۰۰ هر روز بخوره عالیههه

توروخدا بیاید هرچی میدونید وبلدید بگید 

من خودم یه هفتهدپیش گرفتم همین داروهارو بهم دادن همه چیم اوکی شد بعد از۴روز گفتم دیگه خوب شدم ولی روز ششم به هفتم ازبس تب و سسرفه کردم جونم بالا اومد

دیشب رفتم سی تی دادم گفتن۲۰درصد ریه درگیره باید مایعات زیاد بخوری چیزهای داغ بخوری سه روز دیگه بهتر نشدی باید بیای سرم بزنی هروز به مدت یکهفته

حالا همسرت تست داده؟

ن نداده دکتر گف مشکوک به کرونا 

خب اول من گرفتم ده روزه هنوزم کامل خوب نشدم سرفه دارم 

دیگه وقتی میدونیم کروناس نرفتیم تست بدیم باز من بهترم هفته پیش بد بود شوهرم دوسه روز شروع شده تازس 

هی میخوابه میترسم 

من چیکار کنم خدایا منو بکش این استرس کرونا من میکشه  نمیدونم چه خاکی به سر کنم

دور از جون عزیزم استرس سمه نگران نباش همینکه سریع بردیش دکتر و داروهاشو شروع کرده به لطف خدا سریع رد میکنه

همه که نمیمیرند و بستری نمیشن اکثرا سبک رد میکنند شماهم تغذیتون خوبه نگران نباشید خیلیم استراحت کنه