2777
2789

شش سال ازدواج کردم 

همیشه از همههه لحاظ هوای شوهرمو داشتم

هفته قبل 5. 6 روز نسبت بهش سرد شده بودم و واقعا از ته دلم هیچ حسی بهش نداشتم 

تمام اون 5.6 روز عصبی ترین مرد دنیا شده بود با بچه‌ها خیلی بد رفتار می‌کرد و..... 

قبلا همیشه مادرشوهر و خواهرشوهرام میگفتن 

قبل ازدواج عصبی بود تو چیکارش کردی اینقدر خوب شده. فکر نمیکردم اینقدر تاثیرگذار بودم براش

چ حس خوبی باید داشته باشی ک تونستی رو مرد زندگیت تاثیر بذاری

۱۲روز هم وطن بودیم فقط؟نه،از اینجا شروع کن،هرکسی کوچکترین توهینی به اقوام ،مذاهب و ادیان ایرانی کرد جوری پشت هم وطنت دربیا روش نشه دیگه بیاد سایت،گزارش فقط تاپیک میترکه کاربری های نخاله ای و علف هرزی میمونن،ریششونو تو سایت بخشکونیم،اینام مثل پهبادا خطرناکن ،دیگه دوره تفرقه گذشته...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبشه بگین چطوری هوای همسرتونو داشتین؟من هوای همسرمو دارم به نظر خودم ولی اروم نیست اونقدرا☹️

مردا مثه بچه هان‌ کارایی ک بچه ها دوس دارن رو واسه شوهر انجام بدی دنیات گلستان میشه

خدایا عاشقتم

درسته حال و هوای زن خیلی موثره تو زندگی 

میدونی چرا حالم خوبه ؟چون تاحالا از حال خوب کسی حالم بد نشده            بهترین ها رو برای اطرافیانت بخواه ؛خدا خیلی مهربونه ؛ بهترین ها نصیبت خواهد شد   قووووول 
مبشه بگین چطوری هوای همسرتونو داشتین؟من هوای همسرمو دارم به نظر خودم ولی اروم نیست اونقدرا☹️

من همیشه همراهش بودم موقع بی‌پولی بهش دلداری میدادم 

موقع هر مشکلی مأمنش میشدم

موقع بحث و دعوا سکوت میکردم ولی بعدش تو آرامشمون ازش گله میمردم و حرفهامو میزدم

از نظر مسائل جنسی هم همیشه براش کامل بودم 

لابد همیشه کوتاه اومدی و همیشه بهش رو دادی از خودت گدشتی تا اون اروم باشه مثل من بدبخت تا ساکتم هم ...

نه منم مثل استارتر هستم

کاری که میکنم اگر مشکلی پیش بیاد بحث نمیکنم میذارم اروم شیم و بعد سر وقت مناسب با ارامش حرف رو باز میکنم...صحبت میکنیم

به هیچ عنوان در لحظه خشمم وارد بحث و دعوا با همسرم نشدم

اتفاقا مادر همسرمم همین حرف مادرشوهر استارتر رو بهم زد که تو خونه خیلی بداخلاقه؟کفتم نه اتفاقا از تربیت خوب شما همیشه خوبه

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
مردا مثه بچه هان‌ کارایی ک بچه ها دوس دارن رو واسه شوهر انجام بدی دنیات گلستان میشه

اینو موافقم

من انگار سه تا بچه دارم

واسه بچه‌هام یه تنقلاتیو دارم درست میکنم باید عین اونو واسه ششوهرم درست کنم 😅

منم شوهرم ادم عصبی بوده و کماکان عصبی هم هست بخاطر خودشه واقعا من از خنگ بازیهاش از ندونم به کاریهاش نمیتونم اروم باشم و واقعا سرکوفت میزنم بهش خسته شدم مثل بچه ها همش اشتباه  کاری میکنه از لحاظ حرف زدن از لحاظ مالی از همه لحاط و من نمیتونم مثل شما سکوت کنم 

درمان پلی کیستیک و تنبلی تخمدان منم پلی کیستیک و تنبلی داشتم.اول از همه اقدام تعطیل تا۳ ماه جلوگیری بشه تا رحم اماده بشه.سردیجات تعطیل.خوردن دم نوش های گرم هرروز مثلا دم نوش چوب دارچین ،دم نوش زنجبیل و... ک با نبات بخوری.توی پریودی حمام نکنید جای سرد نشینید و پیاده روی داشته باشید و فعالیتتونو بالا ببرید تا رحم پاکسازی کامل بشه.توی پریودی هرروز کاچی مغزدار درست کنید بخورید من روز اول ی قابلمه درست میکنم و روزای بعد تااخر پریودیم یکمیشو گرم میکنم هرروز میخورم.طرز تهیه داره خاسیند میگم.هرروز دوسین ناشتا بخور (سیاه دونه