2777
2789
عنوان

مردن🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 17 پست
باشگاه میرم برا چربی سوزی با رژیم امیدوارم نتیجه بگیرم

خوب پس شک نکن نتیجه میگیری☺

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
چجوریه  هزینش چقدره؟

عزیزم برا افراد متفاوته چون بستگی ب قد وزن وطبع بدنت داره واسه همین میگم پیام بدی ک توسط همکارم مشاوره شی یه مشاوره کاملا رایگان بعدش بستگی ب خودت داره هیچ اجباری نیس

مشاور سلامت محور بیماری ها...🌸

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من تو حالت عادی شادم همه جوره به خودم‌ میرسم چند روزه اینجوریم این که عاشق خودتی خیلی خوبه🤍

پس هورمونات و اینا بهم ریخته شروع کردی گیردادن به خودت😅

ذهنتو مشغول یه کاری کن که حواست پرت بشه، یه کتاب بگیر دستت شروع کن به خوندنش

!WTF : Wow That's Fantastic