2777
2789
عنوان

مردن🙂

184 بازدید | 17 پست

چند روزه همش احساس میکنم یجوری میمیرم نمیدونم چمه من اضافه وزن دارم همش از خودم بدم‌میاد بغض میکنم خودمم‌ درک نمیکنم چمه اصلا نمیتونم خودمو کنترل کنم نمیدونم چیکار کنم

خدا نکنه

آدما گاهی همچین حسی پیدا میکنن 

برا آرامش دلت صدقه بده

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این که من با ۱۰۰ کیلو وزن عاشق خودمم و اصلا خجالت نمیکشم از خودم و بدم نمیاد از خودم، کمکی بهت میکنه ...

من تو حالت عادی شادم همه جوره به خودم‌ میرسم چند روزه اینجوریم

این که عاشق خودتی خیلی خوبه🤍

چند کیلویی استارتر؟

صبح ها ناشتا سیب بخور 

بیشتر از آب جوش استفاده کن البته نه خیلی جوش که معده ات داغون بشه 

دور شیرینی و شکلات و هله هوله رو هم خط بکش

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘
چند کیلویی استارتر؟ صبح ها ناشتا سیب بخور  بیشتر از آب جوش استفاده کن البته نه خیلی جوش که مع ...

نودو سه 

الان یه ماهه رژیمم بیشتر چاقیم تو ران پاهامه اعتماد به نفسمو میاره پایین یکم

نودو سه  الان یه ماهه رژیمم بیشتر چاقیم تو ران پاهامه اعتماد به نفسمو میاره پایین یکم

ان شاءالله بتونی وزن کم کنی

بهترین کار ورزش و پیاده رویه 

شده تو خونه ربع ساعت ورزش کن اولش سخته ولی بعدا راه میفتی

ان شاءالله بتونی وزن کم کنی بهترین کار ورزش و پیاده رویه  شده تو خونه ربع ساعت ورزش کن اولش س ...

باشگاه میرم برا چربی سوزی با رژیم امیدوارم نتیجه بگیرم

تاثیر داره؟

خودم چند سال پیش ۴۷کیلو بودم یه ترم از دانشگاه به جا صبحونه و به خاطر عجله صبح ها سیب میخوردم وزنم پایین اومد البته بیشتر به خاطر ورم معده ام بود

من الان ۴۲کیلوام و به شدت لاغرم هرکی میبینی یه مشکل داره خیلی خودتو درگیر نکن

آب جوش به نظرم خوبه به خصوص بعد غذا چربی ها رو آب میکنه البته نذار زیاد داغ باشه به مرور معده رو حساس و ضعیف میکنه