2777
2789
عنوان

پسرزایی

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 46 پست
بدون دردسر ای وی اف کن هرچقدر کاری کنی بازم معلوم نیست که صد در صد پسر بشه  من زیاد دیدم که همه ...

تعیین جنسیت آیوی اف رو انجام نمیدن فقط درصورتی انجام میدن که دوتا فرزند قبلیتون از یه جنس باشن یعنی دوتا دختر داشته باشی که برات پسر کاشت کنن یا دوتا پسر داشته باشی که دختر برات کاشت کنن

من اینو تازگیا خوندم از یه جایی

منم یه دختر ناز داشتم می خواستم دومی پسر شه... با استفاده از تقویم چینی و تغذیه و توسل کردن به حضرت ...

خداروشکر ان شاءالله بسلامتی بغلش بکنی❤️

منم یه دختر داشتم خیلی دلم میخاست دومی پسر بشه انقد دعا و نذر و نیاز کردم اما خدا نخاست دومیم دختر شد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم خدا بهترین تصمیم رو برا هر کسی میگیره... حتما به خیر و صلاحت بوده 

ولی من پُرروم 😂😂شاید یه زمانی برا سومی اقدام کنم اما ایندفه با دستورات دکتر 

اگه سومی رو داد خداروشکر ندادم که دیگه میفهمم واقعا به صلاحم نبود به هیچ عنوان، چون واقعا خیلی دلم میخاد مامان یه پسر کوچولو شدنم تجربه کنم دعاکن برام

ولی من پُرروم 😂😂شاید یه زمانی برا سومی اقدام کنم اما ایندفه با دستورات دکتر  اگه سومی رو داد ...

انشالله... موقع زایمانم برات دعا میکنم... حتما قبلش نماز استغاثه به حضرت فاطمه بخون بگو اگه پسر دار شم اسمش رو میذارم یا محمد.. علی... حسن... حسین... بلاخره اسم یکی از ائمه... حتما حتما حاجت میگیری... من بارداری خیلی شدید سختی دارم برا همین خواستم گفتم نمیتونم سومی رو بیارم دیگه خوندم و حاجت گرفتم

[QUOTE=205514240]منم یه پسرنازدارم میخوام دومی دخترباشه البته هرچی خدابخواد،علائمات چی تنبل بودم.حالت تهوع داشتم ..خستگی .شکمم رو به جلو .زشت نشده بودم .به ترشیجات علاقه داشتم..چای اصلا نمیتونستم بخورم ..خنکیجات دلم می‌کشید.شکمم سرد بود..

انشالله... موقع زایمانم برات دعا میکنم... حتما قبلش نماز استغاثه به حضرت فاطمه بخون بگو اگه پسر دار ...

عزیزم من دختر اولم یکسال و 3 ماهش بود یهو دیدم پری نشدم بی بی زدم دیدم مثبته دهنم وا موند دومی رو خیلی ناخاسته باردار شدم چون شوهرم مشکل اسپرم داشت برا بارداری اولمم چندین ماه دارو مصرف کرد تا حامله شدم برا دومی خیلی عذر میخام شرمنده فقط یکبار خودشو کنترل نکرد منم گفتم اینکه مشکل داره تا دارو نخوره من باردار نمیشم اون یکبار رو جدی نگرفتم و همون یکبار باعث باردار شدنم شده بود

بعد که فهمیدم باردارم کل 4 ماه اول رو همش قران رو ختم کردم توی ماه رمضان بود وکلی چله زیارت عاشورا وچله دعای معراج و چله نادعلی چله سوره فجر و چندین چله دیگه گرفتم کلی ختم صلوات و نمازای حاجت خوندم 12هزار ذکر نمیدونم چی بود خیلی مجرب بود انجام دادم نذر کردم اسمشو محمد بزارم طبق همون حدیث امام صادق که یه آیه است ماه چهارم شوهر باید کمر زن رو بگیره و بگه که معنیش همون که اسمشو محمد بزارم انجام دادیم ولی خدا نخاست نمیدونم چرا😔😔😔ولی حسرتش به دلم موند خیلی دلم میخاد تجربه اش کنم

تعیین جنسیت آیوی اف رو انجام نمیدن فقط درصورتی انجام میدن که دوتا فرزند قبلیتون از یه جنس باشن یعنی ...

فک نکنم

یه آشنای ما گفتن تعیین جنسیت انجام داده دو‌قلو دختر و‌ پسر

فقط هم یه دختر داشته قبل این

منم یه دختر ناز داشتم می خواستم دومی پسر شه... با استفاده از تقویم چینی و تغذیه و توسل کردن به حضرت ...

میشه حساب کنی برای منم ببینی اگ باردارباشم بچه ام چی میشه ممنون 20روزازوقتم میگذره امروزمیرم آزمایش

💔