2777
2789
عنوان

پسرزایی

1142 بازدید | 46 پست

سلام .دوستان من یه دختر قشنگ یه ساله دارم .میخوام اقدام کنم برای پسر ..تورو خدا کسی اگه راه خوب و اساسی که خودشم انجام داده باشه یا از آشناها و نتیجه گرفته باشه برای پسرشدن لطفا بهم بگه ..چندتا دکتر رفتم هرکی یه چیزی گفته گوگلم سرچ میکنی بازم گیج میشی..

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بدون دردسر ای وی اف کن هرچقدر کاری کنی بازم معلوم نیست که صد در صد پسر بشه  من زیاد دیدم که همه کارا رو درست انجام دادن اما پسر نشده 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹

عزیزم راهکار وجود داره ولی هیچکدومشون صددرصد درست نیست یعنی خود دکترا میگن هیچ راهکاری صددرصد عمل نمیکنه ولی خب رژیم غذایی میتونه کمک کنه حداقل سه ماه قبل از اقدام باید رژیمو شروع کنی هم شما هم همسر البته شما بیشتر

پروفم دخترمه😍برا عاقبت بخیریش یه صلوات بفرستین💞💞

منم مث تو بودم ولی دیگه دلو زدم به دریا گفتم خدایا هرچی که به صلاحم هست همونو بهم بده خودتم میدونی که چی دوست دارم. فعلا که خبری از بارداری نیست

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

ان شاالله که به خواستت میرسی. باید گرمی جات بخورید مثل عسل گردو خرما کنجدو.... هر دو. روز دوازده. چهارده و شونزده پریودی اقدام داشته باشید. قارچ و ترشی و سردیجات فعلا نخورید.و اینکه آی یو آی درصد پسر بودنش بالاست

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
منم یه دختر ناز داشتم می خواستم دومی پسر شه... با استفاده از تقویم چینی و تغذیه و توسل کردن به حضرت ...

تقویم چینی چجوریه

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

سرچ کن تو گوگل یه جدول میاد برات بعد سن خودتو ببین تو چه ماه‌های اگه اقدام کنی پسر میشه.. دختر رو با ...

آها چه جالب مرسی عزیزم 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

منم یه پسرنازدارم میخوام دومی دخترباشه البته هرچی خدابخواد،علائمات چی بود رودخترت

رحم گرم باشه پسر میشه سرد باشه دختر اگه کسی پسر میخواد خرما زیاد بخوره چن ماه اول و بعد بارداری اگه دختر میخواد سردیجات بیشتر بخوره

کاربری چهارممه🤪🤪🤪