تا وقتی مجرد بودم همین بوده همه ی اطرافیانم بهم بی محلی و بی توجهی کردن تا الان که ازدواج کردم حتی الانم پدرمادر همسرم و تمام فامیلشون جوری رفتار میکنن که انگار منو نمیبینن.مثلا باهاشون که صحبت میکنم روشونو اونور میکنن یا نگام نمیکنن منم نصفه کاره حرفمو ول میکنم. همه باهام همینطورین نمیدونم چرا خداشاهده همیشه نهایت ادب و احترام و خوشرویی رو داشتم اما انگار دورم یه دیوار نامرئی کشیدن خیلی تنهام تو جمع بغضم میگیره از لحاظ ظاهری هم خداروشکر همه چی اوکیه.اخه چرا اینطوریه خستم خیلی خستم😭
چون که خیلی خوبی چون خیلی مهربونی چون حتنا خجالتی منم اینجوریم ولی خب من میتونم گرم بگیرم شوخی کنم ولی بعضیا هستن که انگار ازم خوششون نمیاد اینجورین مثل کسایی که گفتی اینا ادمای بیشعور ونچسبی هستن گوشت تلخ فقد کافیه ی ادم که محلشون نذاره مثل ادامس میچسبن
سعی کن ورزش کنی خیلی روی اعتماد بنفس تاثیر داره یه کاری رو شروع کنی مثل خرید یه گلدون کوچیک و رسیدن به اون کم کم یه گلدون بکن دوتا و..این یه مثاله فراوانی طبیعت مثبته تو روحیه تاثیر میزاره خودم فردا میخوام یه گلدون کوچیک بگیرم .نگران نباش درست میشه
شما الان اعتماد ب نفست رو از دست دادی،،، توی گوگل سرچ کن ببین چطور میتونی اعتماد ب نفست رو قوی کنی،، ...
ببین انسان یه موجود اجتماعیه نمیتونه تنهایی دووم بیاره خودتو بزار جای من فکرکن یک لحظه خدای نکرده هیچکس حتی نگاهتم نکنه اهمیت نده بهت بدرفتاری کنه دلت نمیگیره ناراحت نمیشی؟بی اهمیتی؟تا کی بی اهمیتی؟بخدا نمیشه بی اهمیت باشی😭
اعتماد بنفسم خوب بود سر این موضوع خورد شد کم کم رفتم توخودم
عزیزم اعتماد بنفست رو بالا ببر . وقتی پیششونی خموده و غمگین نشین . کمرت رو صاف کن پاهات و بنداز روی پاهات یجور شاهانه بشین با غرور رفتار کن . با اون آدما ک اینطور رفتار میکنن بی توجهی کن . اینقدر برای خودت دلسوزی نکن چون همین دلسوزی بیجا برای خودت باعث میشه به افکار منفیت بیشتر بها بدی . هر کس بی توجهی کرد بگو بدرک . درضمن مردم گرفتارن فکر نکن فقط به تو اینجورین . اصلا مهم نباشه نظر بقیه برات . اصلا هم نه طلسم شده ای نه هیچی فقط و فقط اعتماد بنفست پایین اومده
بارها تلاش کردم اعتماد به نفسمو ببرم بالا اما نمیدونم از کجا شروع کنم
از احترام به خودت شروع کن ... خودتو دوست داشته باش . احتمال میدم خودتو دوست نداری ک بقیم همچین حسی دارن . سعی کن عاشق خودت بشی وقتی خودتو دوست داری و ارزش به خودت بدی کم کم اونام ارزش میدن بهت