تا وقتی مجرد بودم همین بوده همه ی اطرافیانم بهم بی محلی و بی توجهی کردن تا الان که ازدواج کردم حتی الانم پدرمادر همسرم و تمام فامیلشون جوری رفتار میکنن که انگار منو نمیبینن.مثلا باهاشون که صحبت میکنم روشونو اونور میکنن یا نگام نمیکنن منم نصفه کاره حرفمو ول میکنم. همه باهام همینطورین نمیدونم چرا خداشاهده همیشه نهایت ادب و احترام و خوشرویی رو داشتم اما انگار دورم یه دیوار نامرئی کشیدن خیلی تنهام تو جمع بغضم میگیره از لحاظ ظاهری هم خداروشکر همه چی اوکیه.اخه چرا اینطوریه خستم خیلی خستم😭
یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم
بنظرم یکم اعتماد بنفست پایین هست . وقتی میخوای حرف بزنی با تن صدای بلند و با اعتماد بنفس کامل حرف بزن . اتفاقا احترام زیادی گذاشتن به بقیه باعث میشه بهت بها ندن و بی توجه باشن باید خودتو بگیری تا دیگران جذبت بشن
بعد سعی کن بین صحبت کردن از طرف سوال بپرسی توجهش رو جذب کنی
حرکات دست هم بی مورد نیست
و سعی کن ب ظاهرت برسی
یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم
شما الان اعتماد ب نفست رو از دست دادی،،، توی گوگل سرچ کن ببین چطور میتونی اعتماد ب نفست رو قوی کنی،،، روی خودت کار کن مطمئن باش درست میشه،،، خودتو قبول نداری اگه خودت رو قبول داشتی رفتار کسی واست مهم نبود