2777
2789
عنوان

چرا همیشه همههه ی ادمای اطرافم بهم بی محلی و بی توجهی میکنن دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 16278 بازدید | 74 پست
منم مث توام ولی من خودم دوس ندارم زیاد معاشرت کنم کلا سکوتو دوس دارم اینم بگم علت اینکه توجه نمیکنن ...

کاری به فن بیان نداره باهام مثل اونایی که باعث سرافکندگی هستن برخورد میکنن (اگه بخوام مثال بزنم و‌ متوجهتون کنم اینطوریه)

🤍🐼🥥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما بهت حسادت میکنن شاید از بس همه چی تمومی نمیتونن نگات کنن

مرد و زن فرقی نداره همشون همینطورین پدرشوهرمم باهام اینطوریه بابام نگاه تو صورتمم نمیکنه بقران مثل طلسم شده هام هیچ دلیلی برای رفتارشون نیست😭

🤍🐼🥥

یکم بلند صحبت کن خیلی تاثیر می‌کنه 

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 
کاملا معمولیه

بنظرم یکم اعتماد بنفست پایین هست . وقتی میخوای حرف بزنی با تن صدای بلند و با اعتماد بنفس کامل حرف بزن . اتفاقا احترام زیادی گذاشتن به بقیه باعث میشه بهت بها ندن و بی توجه باشن باید خودتو بگیری تا دیگران جذبت بشن

کاملا معمولیه

بلند تر صحبت کن 

بعد سعی کن بین صحبت کردن از طرف سوال بپرسی توجهش رو جذب کنی 

حرکات دست هم بی مورد نیست 

و سعی کن ب ظاهرت برسی

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 
بنظرم یکم اعتماد بنفست پایین هست . وقتی میخوای حرف بزنی با تن صدای بلند و با اعتماد بنفس کامل حرف بز ...

اعتماد بنفسم خوب بود سر این موضوع خورد شد کم کم رفتم توخودم

🤍🐼🥥
گاهی میگم حتی خدا هم منو نمیبینه😭

شما الان اعتماد ب نفست رو از دست دادی،،، توی گوگل سرچ کن ببین چطور میتونی اعتماد ب نفست رو قوی کنی،،، روی خودت کار کن مطمئن باش درست میشه،،، خودتو قبول نداری اگه خودت رو قبول داشتی رفتار کسی واست مهم نبود