2777
2789
عنوان

چرا همیشه همههه ی ادمای اطرافم بهم بی محلی و بی توجهی میکنن دلیلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 16278 بازدید | 74 پست

امیدوارم بتونی مشکلتو حل کنی عزیزم ولی خودتو دوست داشته باش جلو آینه وایسا زیبایی هاتو ببین ارایش کن و از زیباییت لذت ببر. ورزش کن و خوشحال باش ک برای سلامتیت تلاش می کنی. شما محتاج این نیستی ک حرف بزنی خانواده همسرت استقبال کنن. من ب مادر شوهرم سلام دادم جواب نداد گفتم شاید نشنیده دوباره سلام دادم باز جواب نداد دیگه گفتم فدا سرم ک جواب بدی منم اینقدر سر سنگین بودم ک خودش اومد شروع ب حرف زدن کرد

آره خیلی چیزها رو عوض کردم و مطمئنم اینم می تونم یکم زمان بر هس. خیلی بهتر شدم نسبت ب قبلم ولی بازم ...

درست میشه عزیزم مطمئن باش با یکم زرنگی و سیاست میتونی همه چیو درست کنی

🤍🐼🥥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امیدوارم بتونی مشکلتو حل کنی عزیزم ولی خودتو دوست داشته باش جلو آینه وایسا زیبایی هاتو ببین ارایش کن ...

حالم بهم میخوره از خانواده شوهر همشون عقده ای به تمام معنااا

🤍🐼🥥
درست میشه عزیزم مطمئن باش با یکم زرنگی و سیاست میتونی همه چیو درست کنی

صد در صد. من ب همسرم بها زیاد دادم اینجوری شد شما هم ب اطرافیان بها دادی اینجوری شده. فقط ب. خودت بها بده فقط خودتو دوست داشته باش خودتو فدای کسی نکن. بای عزیزم 

حالم بهم میخوره از خانواده شوهر همشون عقده ای به تمام معنااا

کلا حیف اعصابت حیف آرامشت نیس ک بخواهی با فکر کردن ب اونا خرابشون کنی. وقتی دیدی شون یادت بیاد خانواده شوهر داری وقتی رفتن فراموش کن ک شوهرت خانواده داره. مخصوصا شما ک میگی شوهرتم خوبه

مرد و زن فرقی نداره همشون همینطورین پدرشوهرمم باهام اینطوریه بابام نگاه تو صورتمم نمیکنه بقران مثل ط ...

بامن ارتباط داشته باش.منم دقیقا همینطوریم.میخوام باهم راجب مشکلمون خرف بزنیم

مرد و زن فرقی نداره همشون همینطورین پدرشوهرمم باهام اینطوریه بابام نگاه تو صورتمم نمیکنه بقران مثل ط ...

ببخشید منم مثل شمام شما تونستی مشکلتو حل کنی بخدا منم دارم دیونه میشم از این همه بی توجهی

ببخشید منم مثل شمام شما تونستی مشکلتو حل کنی بخدا منم دارم دیونه میشم از این همه بی توجهی

مشکل از ادمای اطرافته ... مثلا اطرافیان من همشون بی مهرن 

من برام این موضوع کم اهمیت شده چون نمیتونم که عوضشون کنم اونا همینن که هستن متاسفانه کاری از دست من برنمیاد جز کنار اومدن با این موضوع 

فقط دارم تمام تلاشمو میکنم که ادم موفقی بشم 

سر خودمو با کار و دوست و رفیق گرم کردم به ناچار

چون خانوادم ادمای با محبت و خوش زبونی نیستن بسیار سرد و یخن من خودمو بکشمم اونا عوض نمیشن 

در عوض با ادمای درست و‌خوب در ارتباطم ادمای خوب و با محبت کم نیستن

🤍🐼🥥
اسی چکارکردی واسه اعتمادبه نفست؟

سلام عزیزدلم خوبی؟ 

تاریخ تاپیکووو😂خداروشکر گذشت اون روزا 

آبجی جونم من خداروشکر دیگه مشکل اعتماد بنفس ندارم میدونی منشأ مشکلم کجا بود؟خودم 

و ارتباط اجتماعی فوق العاده ضعیفم

ارتباط اجتماعیمو قوی کردم خجالت و رودروایسی و معذب بودنو تا حد زیادی تونستم بذارم کنار و به همون اندازه که اینارو کنترل کردم مشکلم حل شد البته هنوز جا داره بهتر بشم دنبال تایید بقیه نیستم کاری که دلم بخوادو میکنم 

پررو شدم بقیه دیگه به چشمم گنده نیستن همه رو در یه سطح میبینم و تو‌جمع دیگه خجالتی نیستم با اینکارا بقیه هم کم کم توجهشون بهم زیاد شد . ببین مردم وقتی یه ادمیو میبینن که کمرنگه و توجمع کم حرفه و از این قبیل رفتارا داره، ناخوداگاه جدیش نمیگیرن به چشمشون نمیاد اون فرد و محل نمیذارن بهش 

تو باید بتونی تو‌جمع راحت نظرتو بیان کنی تو کارا مشارکت کنی به هر بهونه ای حرف بزنی که حضورت به چشم بیاد اونوقت رفتار بقیه هم باهات تغییر میکنه

🤍🐼🥥
سلام عزیزدلم خوبی؟ تاریخ تاپیکووو😂خداروشکر گذشت اون روزا آبجی جونم من خداروشکر دیگه مشکل اعتماد بنف ...

کارخاصی کردی که تونستی بررفتاردیگران غلبه کنی ؟ یانه یه دفعه تصمیم گرفتی قوی شی ؟

میشه بیشترتوضیح بدی؟راستی چندسالته؟

کارخاصی کردی که تونستی بررفتاردیگران غلبه کنی ؟ یانه یه دفعه تصمیم گرفتی قوی شی ؟میشه بیشترتوضیح بدی ...

۲۴ سالمه 

راستش کارخاصی نکردم نخواستمم یه شبه تغییر کنم 

همه اینا به مرور اتفاق افتاد 

خیلی مشکلات مختلف برام پیش اومد زندگی بهم سخت گذشت منم پوست کلفت تر و بچه پرروتر شدم یه جورایی بی حس شدم دیگه اون حساس بودن و ریزبین بودن رو نسبت به رفتار بقیه ندارم

🤍🐼🥥
۲۴ سالمه راستش کارخاصی نکردم نخواستمم یه شبه تغییر کنم همه اینا به مرور اتفاق افتاد خیلی مشکلات مختل ...

خوب اینجاشومتوجه نمیشم

اطرافیان برخوردشون خوب شده ؟یانه همون رفتارو دارن ،فقط شماحساسیت نشون نمیدین .کدوم؟