s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عنوان واسه نفخ چی خوبه؟ 2788 بازدید | 39 پست 8روز ب پریودیم مونده واقعا خیلی اذیت میشم یهو دلدرد میگیرم حالت تهوع هم دارم،اصنم نمیخوام بگم باردارم😂پریودیم نامنظمه هرماه علائم دارم ولی بی بی منفیه،پریودیمم نامنظمه ولی اصن نفخ و دلدرد نداشتم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان) 1400/06/08 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ژیناگلمن عضویت: 1398/12/13 تعداد پست: 205850 عرق نعناع اما نمیدونم تو بارداری خوبع سا ن وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:) هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم https://t.me/Hich_zh
راحله38 عضویت: 1394/05/30 تعداد پست: 4890 اویشن خوبه البته اگه بارداری نخور پارو را رها کرده ام و دراز شده ام کف قایقی که معلق به هیچ کجا نمی رود
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 عرق نعناع اما نمیدونم تو بارداری خوبع سا ن باردار نیستم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
پریماه۷۸ عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1687 دمنوش چای کوهی ی هفته پشت هم بخور که معده و رودت هرمشکلی داره رفع میشه. نفخت خودش برطرف میشه
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 اویشن خوبه البته اگه بارداری نخور فک نکنم باردار باشم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
بهار_۷۲ عضویت: 1400/02/21 تعداد پست: 392 خوراکی نفاخ نخورسبزیجات معطر مثل نعناع و ریحون خودشون یا دمنوششون خوبهزیره هم خوبهدکترم بری ازین قرص سبزا که اسمشو نمیدونم بهت میده حل میشه
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 دمنوش چای کوهی ی هفته پشت هم بخور که معده و رودت هرمشکلی داره رفع میشه. نفخت خودش برطرف میشه دمنوش چای کوهی چیه؟عطاری بگیرم؟ به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 خوراکی نفاخ نخور سبزیجات معطر مثل نعناع و ریحون خودشون یا دمنوششون خوبه زیره هم خوبه دکترم بری از ... مرسی.گلی به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
پریماه۷۸ عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1687 دمنوش چای کوهی چیه؟عطاری بگیرم؟ آره مابش میگیم کلکنه نمیدونم طرف شما چیه. ولی اسم رسمیش چای کوهی عالیه عالی
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 آره مابش میگیم کلکنه نمیدونم طرف شما چیه. ولی اسم رسمیش چای کوهی عالیه عالی وااای فردا برم بگیرم خیلی ممنونم واقعا به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)
پریماه۷۸ عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 1687 وااای فردا برم بگیرم خیلی ممنونم واقعا حتما بگیر کلا براعفونت معده روده رحم سینوس همه جا خوبه زطوبت گیری بالا. کیست میندازه! نگم برات برا خیلی چیزا خوبه من ازش نتیجه گرفتم
s_delaram_dayan_s مدیر استارتر عضویت: 1400/04/24 تعداد پست: 1874 حتما بگیر کلا براعفونت معده روده رحم سینوس همه جا خوبه زطوبت گیری بالا. کیست میندازه! نگم برات برا خ ... چطو استفاده کنم؟شرمنده اذیتت کردم به قول صائب تبریزی:《آرامش است؛عاقبت اضطراب ها...》خلاصه که اینقدر غصه نخورید بالاخره خوب میشه،قشنگ میشه،میرسیم،میبینیم،میخندیم :)پسرم تو"دوست داشتنی ترین"خلق خدایی...!(آقا هاکان)