2777
2789
عنوان

این پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 126 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه برام ی کاریو درست کرده ... اگ باهاش الان کات کنم اون کارو ازدست میدم .  ینی دیگ روم نمیشه ...

خب در ازای کار لمس و بغل هم میخاد 

شما فقط سرسنگین باش هر حرفی راجب ارتباط عاطفی و ابراز علاقه شد   بگو حواستگاریو تحت نظر خونواده    

اصلا نذار کسی ازت سواستفاده کنه 

هیچ پسری تاکید میکنم هیچ پسری از دختری ک اهل روابط آزاد بدون نظر خونواده باشه خوشش نمیاد 

گول احساسات لطیف دخترونت رو نخور  

احساسات رو بریز پای مردی که برای اشکت تب کنه

والا منم بودم میگرخیدم و سریع محل حادثه رو ترک میکردم😂

منم والا😂😂وای فک‌کن😂😑🤣

تمام انسانها باهم مساوی هستند به جز انهایی که مخالف برابری هستند✊🏻اگه هنوز فکر میکنی زن کالاست و باید آک باشه و به اینکار میگی حیا و نجابت،کسی که سنش بالاست و ازدواج نکرده ترشیدست،پسر اوردن شاهکاره،مردا میتونن هرکاری کنن چون مردن،ما باید بدنمونو طبق سلیقه مردا تغییر بدیم،باید جوری رفتار کنیم که پسندیده شیم‌‌‌، ..لطفااااا منو ریپلای نکن و تو تاپیکام اظهار نظر نکن💕
پسرا ذاتشوون اینه...بالاخره دوس دارن برسن بهش زوودی...شوق رسیدن دارن

این پسرع شوق دارع؟ ᥬ😐᭄ استارتر میگع هرروز ده بار ازم خبر میگرفتع، از وقتی بهش اون حرفو گفتم، دیگه خبری ازم نگرفتع ᥬ😐᭄ ᥬ😐᭄ ᥬ😐᭄ ᥬ😐᭄ ᥬ😐᭄ 

احتمالش هست از ذوق سکتع کردع باشعᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
😅😅😅😅 شانست گنده عزیزم ات باید تو همون تاپیکی غلط املایی کنی که من هستم .شوخی کردم منم خیلی غلط ا ...

عزیزممم ،راحت باش.😘

هر چند غلط املایی داریم ولی مهم نیته😂

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
ینی اگ واقعا میخاست بازم با اینک انقد زود گفتم اینطوری نمیکرد؟

من و همسرم یک سال دوست بودیم بعد یک سال فهمیدیم دلمون میخواد همیشه پیش هم باشیم و ازدواج کردیم و البته همه میگن شما خیلی عجله کردید ۴ روز برای شروع یه عمر زیر یه سقف بودن به نظر من هیچه. چه شناختی ازش پیدا کردی؟

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
این پسرع شوق دارع؟ ᥬ😐᭄ استارتر میگع هرروز ده بار ازم خبر میگرفتع، از وقتی بهش اون حرفو گفتم، دیگه خ ...

استیکر های من همشون پسرن😶

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
منم والا😂😂وای فک‌کن😂😑🤣

فقط اینایی که میگن بخاطر هوس میخوادت

اخه طرف تو ۴ روز چطور باید اینو بشناسه بدونه میتونه مادر بچه هاش بشه یا نه

من خدارو دارم جای تمام نداشته هام😉😍
عزیزممم ،راحت باش.😘 هر چند غلط املایی داریم ولی مهم نیته😂

ماهایی که غلط املایی از بس هوشمون زیاده ب جزئیات توجه نمیکنیم 😎🤓

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
سکته چیه .. مردددده

ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ ᥬ🤣᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈
این پسرع شوق دارع؟ ᥬ😐᭄ استارتر میگع هرروز ده بار ازم خبر میگرفتع، از وقتی بهش اون حرفو گفتم، دیگه خ ...

احتمالش نود ونه درصده...مثه این میموونه یهویی شیرین بیاد شب پیش مجنون عیادت...مجنون هنگ و سکته میکنه از فرط خوشحالی....ذوق مرگ میشه دیگه...