2777
2789
عنوان

این پسر

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 126 پست

تو ۴ روز چی دیدی ازش که خواستی نامزد کنی؟ فقط شوهر کردن مهم نیست یه آدم به درد بخور پیدا کن حداقل یک سال باید باهاش باشی تا بفهمی آدم زندگی هست یا نه

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪
[QUOTE=205473513]چع زود جو گرفتتشᥬ😂᭄ ᥬ😂᭄ [/QUOTE هر دو تاشوون زوود ه نتیجه رسیدن...خام خام

ولی پسرع زودترᥬ😉᭄ ᥬ😝᭄ 

من 15سالمع،پس اگه با نظرم مخالفی ریپلای نکن.تو اعتیاد آورترین مخدر جهانی،کع ترکت محالع ❌بآ مَن‍ کِع اَشکامو فَقَطِ دستام‍ پآک‍ کردن‍ حَرف اَ تَنها بودنآتون‍ نَزنید :) ♡______💔.به اونی که در روم باز نکرد،بگین اومدم ساختمونو بخرم😏💯در شهری براش فریاد زدم که حرف زدن حکمش اعدام بود💯.نیازی به پرواز نی همین پایین بالاتر از خیلیام.😌مَنـ الماســم[💎] و تو نِمیتــونیـ منــو بشکـنیــ🌸.   همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌      🤟شیرازی ها دستا بالا 🤟. یه دخمل شیطــون و بازیگــوش؛ دوستان از اتاق فرمان اشاره میکنن؛ دیفــوونه ی باهــوش و خجــالتیِ آرومم اضافه کنم😄🙈

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین پسری ک بخوادت زود میاد خواستگاریت 

این پسره شمارو برای تنهایی و هوسش میخواد  

انفاقا خوب کاری کردی بهش گفتی بیا نامزد کنیم روی واقعیش رو نشون داد      چون اون برای ازدواج با شما نیومده صرفا برای هوسش اومده 

شاید الان متوجه حرف زدنم نشی چون ممکنه اولین تجربه دوستیت باشه یا سنت کمه یا بی تجربه ایی 

از من میشنوی این پسر بعدا باید جونبکنی تا فراموشش کنی بهتره الان بلاکش کنی و سرسنگین باشی 

پسر هیچوقت برای یک دختر نمیتونه دوست اجتماعی بدون درخواست س *س و... باشه نهایتش س*س چت میخواد و لمس و...

گرخیده .ب کیبوردت بگو درست تایپ کنه😁

خدایی اینو دیگه خودم نوشتم،تقصیر کیبورد نیس😂😂😂

راستی چند میگیری ولم کنی؟😂

خدای بزرگ و قشنگم کاش میتونستم بابت شکرانه اش دستاتو ببوسم.خدا جونم مراقب دو پرنسسم و باباشون باش،که دنیامن.خدایِ بزرگ تر از چیزی که فکرشو میکردم،مراقب هدیه ای که بهم دادی هم باش که اونم شده دنیام.
ببین پسری ک بخوادت زود میاد خواستگاریت  این پسره شمارو برای تنهایی و هوسش میخواد   انفاق ...

بشدت با حرفت موافقم .

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 
نمیدونم . الان خدافطی کنم باش؟

اگه حسی بهش نداری اره 

معلومه میلی به ازدواج نداره البته هنوز ۴ روز گذشته ولی منطق میگه صبر کن تا با کسی که قصد ازدواج داره اشنا بشی

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
ببین پسری ک بخوادت زود میاد خواستگاریت  این پسره شمارو برای تنهایی و هوسش میخواد   انفاق ...

اخه برام ی کاریو درست کرده ... اگ باهاش الان کات کنم اون کارو ازدست میدم . 

ینی دیگ روم نمیشه برم... حالا نمیدونم چیکا کنم 

خدایی اینو دیگه خودم نوشتم،تقصیر کیبورد نیس😂😂😂 راستی چند میگیری ولم کنی؟😂

😅😅😅😅 شانست گنده عزیزم ات باید تو همون تاپیکی غلط املایی کنی که من هستم .شوخی کردم منم خیلی غلط املایی میکنم از بس ب روم اوردن عقده ای شدم😂

زیاد عادت ندارم کسیو لایک کنم اگه دیدی لایکت کردم بدون دیدگاهت خیلی ب دلم نشسته که لایک کردم .خاهشا شما هم‌بی دلیل لایکم‌نکن دوست عزیز 

فقط اونایی که میگن واسه هوس میخوادت😑 بابا ۴ روز چیه؟ خب اونم آدمه نیاز به زمان داره طرفشو بشناسه همین حرفارو میزنید آمار طلاق میره بالا ازدواج سنتی موفق خیییییلی کمه خواهرای گلم 

دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪