حالم ازاین زندگی بهم میخوره. اولین تاپیکم اصلادلم نمیخواست این جوری باشه اماشد. باشوهرم بدجوردعواکردیم وبادستگاه پوزری که جلوش بود کوبوندبهم ودستگاه شکست ومنم پهلوم به قدی دردگرفت که خواستم بیوفتم زمین که منوگرفت اتاق انداخت. دلم به حال خودم میسوزه
فط دلم به حال بچم میسوزه که چه گناهی کرده یه بابای بداخلاق و یه مامان افسرده داره. به خدا هیچ جا را نداذم برم. فقط هفته ای یه بار میرم خونه مادرشوهرم، ماهی یه بارم میرم خونه بابام که بعدش تا یه هفته دعوا داریم. خواهرمم دو ساله ندیدم، شوهرم باهاش قهره، البته با همه قهره، فامیل خودم، فامیل خودش، داداشا و یکی از خواهرای خودش. همش تو خونس بچم. هروقتم روز تعطیل میخواد ببره بیچاره را تابش بده با ماشین میبره، ده دقیقه بیشتر حوصله نمیکنه زود برمیگردیم. بچم افسرده شده و عقده گشت و گذار. 😥
با اجازه استارتر محترم سلام قشنگا لطفا این فرم رو پر کنید فقط دو دقیقه وقتتونو میگیره متاسفانه همکلاسیام همکاری نکردن اگر ممکنه شما تکمیلش کنین اسم و مشخصاتتون برای من نمیاد اصلن و من نمیتونم ببینم که شما کی هستین پس با خیال راحت جواب بدید که بتونیم ی پروژه تحویل بدیم خیلی خیلی مرسی عشقااااا 🍃🌸💐💐🌻😍😍
میدونم چی میگی. شوهرمن به رفیقاودوستاش کلی وقت داره به من وبچم که میرسه خوابش میاد، خستس خیلی به حرف دادش ومادرشه. بچه منم همش خونس واصلاروابط اجتماعی روبلدنیس
تلقین نکن.این انرژی منفی رو از خودت بریز بیرون.کسی چشم نمیزنه.خودت انرژی منفی جذب میکنی
شایدباورت نشه تلقین نمیکنم. خدانکنه گیرهمچین آدمایی بیوفتی حسودوبخیل. حالاخواهرشوهرم میادخونمون حال دلمون به قدری خوبه که شایدتایه هفته انرژی مثبت داریم. اون سری سالگردازدواج برادرشوهرم بودیم که همه خودمونی بودیم هرکی باشوهرخودش میرقصدمنو همسرم که رقصیدیم همسرم دورسرم نیچرخیدوبالبخندبودیم که گفت بین هممون شماخیلی رابطه نزدیکی به هم داریدمعلومه که منم گفتم خندیدم خداروشکرخوبیم به خداباورت نمیشه ته مجلس دعوامون شدحلوجمع بهم گفت گوه نخور😏
میدونم چی میگی عزیزم. منم امروز خونه ماملنم بودم. تنها با دخترم میرم همیشه. شوهرم نمیاد. وقتی میرم و ...
عجب صبری داری...خدا اجر این صبر و آبروداریت رو بده عزیزم😔 با بچه تو خونه باهم بازی کنید چاره چیه...تلویزیون ببینید آهنگ بذارید برقصید عروسک بازی کنید و..نذار روحیه اش خراب بشه...همه چی که بیرون رفتن نیست...تو همین خاله بازیا دکتربازیا و...خیلی رفتارهای اجتماعی رو بچه یاد میگیره