2777
2789
عنوان

چشم بدجاری

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 63 پست
وحشی بودن مرد چه ربطی به ۱۴۰۰ داره ؟؟؟ مردی که عصبی و بداخلاق باشه سال ۱۴۰۰ یا ۱۳۴۰ نداره!

عزیزم منظورم این بود که زمونه عوض شده...دیگه معمولا هرچقدرم مرد وحشی باشه دست رو زن بلن نمیکنه...اما الان تو نی نی سایت روز 4یا پنج مورد میان میگن شوهرمون دست رومون بلند کرده....ینی چی اخه...مگه عهد بوقه..شما اشتب برداشت کردی گلم

به خدامن خیلی ارومم اونم ارومه ولی بعضی وقتابی نهایت دلمومیشکنه تامیام دلموصاف کنم بازم دلمومیشکنه

سعی کن محکم باشی.فقط خودت باعث خوشبختیه خودتی.عیب نداره حالا ب خاطر چشم بد جاری هم شده تو کوتاه بیا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلقین کردی و می‌کنی صدرصد !!!!!!،،دیگه اینطورا هم نیست  ! بنظرم همه چی رو بهم ربط نده ،،،، ...

شایدم دعامیگیرن نمیخوام ایمانموبسوزونم ولی ازدستشون برمیاد

ناراحت نباش همیشه سیب سرخ دست چلاق میوفته😂😂😂
شماباشوهرت مشکلاتتون رونمیتونید حل کنید وبه دعوا می‌کشه چه ربطی به چشم بد داره تا وقتی که زندگیتو بر ...

خیلی خوبه باورت نمیشه چون ندیدی ولی بازم باورت نمیشه میبینیمش حال هردومون خراب میشه دعوامیگیریم

شاید شوهرتو جو میگیره بعد از دیدن اونا. شوهر منم بعد از دیدن خواهرشوهرم جوگیر میشه الکی الکی دعوامون ...

اتفاقن الان ازپیش مامانش اومدمن نرفته بودم حموم بودم اومدشروع کردحالااگه من ازخونه مامانم میمدم ودعواراه مینداختم میگفت چیه مامانت پرت کرددرحالی که خداشاهده مامانم میگه مداراکن

عزیزم منظورم این بود که زمونه عوض شده...دیگه معمولا هرچقدرم مرد وحشی باشه دست رو زن بلن نمیکنه...اما ...

نمیخوام به خانوادم چیزی بگم چیکارکنم یعنی بگم نمیزارن باهاش بمونم آخه بچه دارم نمیخوام کسی بفهمه. وگرنه بابام پدرشودرمیاره

اتفاقن الان ازپیش مامانش اومدمن نرفته بودم حموم بودم اومدشروع کردحالااگه من ازخونه مامانم میمدم ودعو ...

میدونم چی میگی عزیزم. منم امروز خونه ماملنم بودم. تنها با دخترم میرم همیشه. شوهرم نمیاد. وقتی میرم و میام همیشه بعدش شرپع میکنه غر زدن، تیکه انداختن، میبینه جوابشو نمیدم به خونوادم فحش میده، حالا خوبه ماهی یه بار میرم و اینجوریه. امروزم دعوامون شد که چرا بابای من واسه دخترم لپ لپ خریده. کلی فحش خوردم و هیچی نگفتم. اونا که انداخت زباله، دخترم از یه طرف گریه میکرد، اونم از یه طرف فحش میداد. دارم از بغض خفه میشم بخدا. 

میدونم چی میگی عزیزم. منم امروز خونه ماملنم بودم. تنها با دخترم میرم همیشه. شوهرم نمیاد. وقتی میرم و ...

میدونم عشقم میدونم