2777
2789
عنوان

کمک خواهرانه

88 بازدید | 17 پست

سلام اول بگم دانشجو مامایی هستم..دارم میرم ترم ۴ و

من پدرم توی شهرمون شناخته شدست

بهش گفتم برام به یه خانوم دکتر بگه که برم زیره دستش کار یاد بگیرم و براش کار کنم بدون پول و مزایا

الان بهم زنگ زد گفت که خانم دکتره گفته که نمیشه و باید قانونی پیش بره ولی اخرش گفته باشه بیاد چهارشنبه ها ببینم چی میشه ..بابام گفته ترم ۵ میرم

درصورتی که ترم ۴ میرم

الان ناراحتم چون سره بابام منت گذاشته...بنظرتون برم یانه

میشه برام دعاکنید استخدام شم؟ حتی شده یک صلوات. ممنونم از قلب مهربونت❣️🌱

دلم برای بابام میسوزه با این دخترش😭😭

گریم گرفته 

..هیچ وقت اینجوری خار ک ذلیل نشده

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

‌کار غیر قانونی نکن مخصوصا که میگی خانوادتون شناخته شده هست . میتونه برای وجهه اجتماعیتون دردسر بشه

الان این کار غیر قانونی هست؟ من میگم منت الکی سرش گذاشته  چون ما دانشجوییم و کارورزی داریم و من وقت کارای ساده رو انجام میدم حتما

اگه قصدتون آموزشه و اون خانم دکتر کارشون خوبه در واقع استاد شما محسوب می شه و شما شاگرد ایشون 

در عالم استاد و شاگردی منت معنی نداره 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
اگه قصدتون آموزشه و اون خانم دکتر کارشون خوبه در واقع استاد شما محسوب می شه و شما شاگرد ایشون  ...

بله خانم دکتر شناخته شده شهرمون هیت

شما که باید طرح بگذرونی اونجا تجربه بدست میاری چکاریه بری زیر دست یکی با منت کار کنی 

اخه کروناست و دانشگاخ برامون کاروزی نمیزاره...بعدشم هرچی بیشتر یاد بگیرم  برام بهترخ

الان این کار غیر قانونی هست؟ من میگم منت الکی سرش گذاشته  چون ما دانشجوییم و کارورزی داریم و من ...

من اطلاع ندارم عزیزم شما یه جوری تعریف کردی انگار با پارتی بازی داری وارد این کار میشی نه روال نرمالش 🤷‍♀️

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
بله خانم دکتر شناخته شده شهرمون هیت

الان پزشک من تو تهران استاد تمام دانشگاه تهرانه و من وقتی می رم مطبش تمام دکتر هایی که برای به دست آوردن تجربه به مطبش میان همه دکترای فوق تخصص و جراح های دیگه ی بیمارستان های تهران هستن که با تواضع و علاقه به آموختن زیاد پیش دکتر من به اونجا میان 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
من اطلاع ندارم عزیزم شما یه جوری تعریف کردی انگار با پارتی بازی داری وارد این کار میشی نه روال نرمال ...

خخ نه یعنی من منشی خانم دکتر میشم...کارای سونو و داروهای مریضاشو انجام میدم..

الان پزشک من تو تهران استاد بزرگ دانشگاه تهرانه و من وقتی می رم مطبش تمام دکتر هایی که برای به دست آ ...

یعنی برم؟ غروره بابام چی؟ بدم اومده منت سره بابام گذاشته 

خخ نه یعنی من منشی خانم دکتر میشم...کارای سونو و داروهای مریضاشو انجام میدم..

اهان 😁 خوب پس برو با کار خوبت ثابت کن که از خداشونم باشه نگه دارن منت چیه دیگه 😅😅

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚