2777
2789
عنوان

کرونا

140 بازدید | 20 پست

بچه هاپدرم تقریبا ۲هفتس کروناگرفته هفته اول مثل سرماخوردگی بود ۲روز سکسکه شدید داشت تاامپولشونزد خوب نشد الان ۳روزه تب شدید داره چراخوب نمیشه صب بردیمش دکترتبش بهتره ولی چیکارکنم قطع شه خیلی میترسم مگه تا۲هفته نباید علائمش کم شه ببرمش بیمارستان پذیرش میکنن؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امروز شد۱۴روز فردامیره توهفته سوم اخه😕😕تبش وچطوری بیارم پایین کندورخوبه شنیدم درسته؟

اره ببین منم تقریبا دو هفته داره میشه کرونا‌گرفتیم کندور برای سرفه خوبه و این که پاشویه کنید با اب نمک یا سرکه 

تا حالا نشدید ه بودم سکسکه ی شدید جزوه علائم کرونا باشه  اگه تبشون خیلی بالا نیست بیمارستان رف ...

اره اونارومیدم چرااتفاقا هست مااشناهامون هم داشتن که گرفتن خیلی شدید بود یعنی

اره ۲۰درصده خداروشکر تنگی نفس کم داشت 

به نظرم دوباره با دکتر مشورت کنید.. بعضی ها با بیست درصد هم رمدیسیور میگیرن که جلوی پیشرفت درگیری گرفته بشه... به دکتر حتما بگید سه روزه تبش قطع نشده... خیلی مهمه

اره ببین منم تقریبا دو هفته داره میشه کرونا‌گرفتیم کندور برای سرفه خوبه و این که پاشویه کنید با اب ن ...

تب نداری عزیز بهترشدی ؟حالامن بابام وسطاش کاملا حالش خوب شده بود یه روز باز بدشد مواظب باش خیلی 

تب نداری عزیز بهترشدی ؟حالامن بابام وسطاش کاملا حالش خوب شده بود یه روز باز بدشد مواظب باش خیلی  ...

نه من با استامینیفون یا نوافن و پاشویه کردن تبو میاوردم پایین حتما هر ۶ ساعت استامینیفون بده دمنوش و اب میوه طبیعی و ویتامین هم مصرف کنید ضعف بدنی نداشته باشه