2777
2789

من من من 😅 اگه منظورت اون تمرینات ۲۸ روزه کتاب معجزه شکرگزاری باید بگم عالیه

تو فکرم از نی نی سایت خداحافظی کنم ... فکر کنم دیگه مناسب سن و سال و حال و هوای ما نباشه  ... حالا تا ببینیم...   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بخدا منننن

عزیزم وقتی اطرافیانن گند میزدن به اعصابت چی؟؟

مثلا صب داشتم تو دلم سپاسگذاری میکردم ک صب سده و این حرفا. دو دقیقه بعد مامانم گند زد به روانم. اینقد فوش داد ک دیگ از زندگی بیزار شدم9

عزیزم وقتی اطرافیانن گند میزدن به اعصابت چی؟؟ مثلا صب داشتم تو دلم سپاسگذاری میکردم ک صب سده و این ...

اگر مثبت نگر باشی میتونی از همین فش دادن مامانتم یه نکته مثبت بکشی بیرون

میتونی خداروشکر کنی که مامانت زنده است و حالش خوبه و سالمه

میدونی خدای نکرده اگر نباشه...!!؟

پس بابت هررررچیزی میتونی شکر کنی و ب نکته مثبتش توجه کنی

معجزه دیدی؟ تعریف کن خب

اره یه مدت گ نامزد کردم خونه خریده بودیم و کلییی قرضو چیزای دیگ هی ناله میکردم ک چرا خدایا...فلانو فلان...

ولی بعد دیذم مریض میشم اونطوری... خدا کم کم داشت نعمتاشو ب خونه زندگیم میریخت..کار..‌خونه ...تمام شدن قرضا...زمین..درامد. وسایلو جهاز خوب .خلاصه همه چیز خوب وحتی همسر خوب ک قسمتم بود...ولی من ناشکری میکردمو میگفتم چرا اینجوریه و اونجور نیستو..‌بااینکار بی دلیل بدون هیچ عمدی هرروز مریض بودمو بیحال...

اومدم شروع کرذم ب شکرگزاری..الان نزدیک چن ماهه...شاید باورتون نشه همه چی بهتر و بهترترتر شد..همه چی...خداروشکر سلامتیمم برگش از زندگیم خیلییی راضیم دقیقا همونی شد که از بچگی و نوجوونی تو رویاهام میخاستم...

بچه ها تحت هر شرایطی شکر گزار باشین ..گره میفته گاهی تو کارها ولی وقتی شاکر خدا باشی اون گره بازمیشه..یادتون باشه امروز و دیروز و فردا میگذره چه ما شاکر باشیم چه نا شکر...پس یهتره خدارپشکر کنیمو اون کمکمون کنه و زندگیو ب غمو غصه نگذرونیم

عزیزم وقتی اطرافیانن گند میزدن به اعصابت چی؟؟ مثلا صب داشتم تو دلم سپاسگذاری میکردم ک صب سده و این ...

من گره های خیلیییییی بدتر از این داشتم ولی شکر گزاریم باعث شد ناخواسته مهربونترشدمو اون اطرافیانی ک صد درجه بدتر از مادر شما بودن هزار برابر مهربونتر بشن باهام

منم تمرینات ۲۸ روزه اش رو انجام دادم وبعدش آخر صفحه  آرزوهامو نوشتم الان بعد یه سال که داشتم آرزوهامو میخوندم دیدم حدود ۷۰درصدش برآورده شده برام خیلی جالب بود

امید، بهترین سرمایه ی زندگی است.

نتیجه ای دیدی؟

ببین من الان خیلی رابطم با خدا قوی شده کلأ بااینکه خیلی تنهام و رابطم تازه تموم شده اما ی ارامش درونی خاصی دارم خداروشکر نمیدونم چرا ی چیزی ته دلم میگه قراره ی اتفاق خوب بیوفته واسم

اگه فا..ل خواستی درخواست بده