2777
2789

سکه ت توی خونه گم شده، یه جایی که انتظارشو نداری هست، یه بچه برش داشته جابه جاش کرده فراموش کرده همش فکر میکنم توی کابینتاته، کابینتا رو ظرف به ظرف بگرد، بین دو چیزه نمیدونم چی، شایدم بین دو چیز یه جای دیگه خونه باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادم خوبیه، اما از سادگیت سو استفاده میکنه، و تو ساده ای متوجه نمیشی

اره من خیلی سادم خاک تو سرم

عزیزدلم اسمش حامد حسش نسبت به من چیه؟منو دوسداره اصلا؟

و اینکه ایا رابطمون جدی میشه اجی جونم؟

مامانش درمورد من چی گفته بهش

اره من خیلی سادم خاک تو سرم عزیزدلم اسمش حامد حسش نسبت به من چیه؟منو دوسداره اصلا؟و اینکه ایا رابطمو ...

دوستت داره

اما ادم زرنگ و با سیاستیه، ینی تو رو دوست داره اما به همراه منافع خودش، اما تو نه، برعکس اون، بچگانه و خام و بی سیاست رفتار میکنی، یکمی تو جدیتت توی رفتارت کار کن

دوستت داره اما ادم زرنگ و با سیاستیه، ینی تو رو دوست داره اما به همراه منافع خودش، اما تو نه، بر ...

اره دقیقاااااا همینجوریه ک میگی هم من هم اون😢

من خیلی ساده رفتار میکنم ولی اون همش اهل حساب کتابه و این حرفو اون حرفه

یه ماجرایی پیش اومد من چندبار پشت هم بهش دروغ گفتم بعد خیلی شخصیت مغروری داره بهش برخورده الان نارحته ازم

بنظرت درست میشه اجی؟🥺خیلی حس خوبی داری با حرفات یکم اروم شدم

اره دقیقاااااا همینجوریه ک میگی هم من هم اون😢من خیلی ساده رفتار میکنم ولی اون همش اهل حساب کتابه و ...

اره عزیزم بهش زمان بده اروم میشه، دیگه بهش دروغ نگو چون تو اصلا دروغ و پنهان کردن دروغ رو بلد نیستی، مدام پیگیرش نباش، درست میشه

اره عزیزم بهش زمان بده اروم میشه، دیگه بهش دروغ نگو چون تو اصلا دروغ و پنهان کردن دروغ رو بلد نیستی، ...

منم میگی

حسش بهم واقعیه یا نه؟

ته رابطمون چی میشه؟

مرسی گل

مَخفی کَردَنِ ناراحَتی ها،از خودِ ناراحَتی دَردِش بیشتَرِه....

اره دقیقاااااا همینجوریه ک میگی هم من هم اون😢من خیلی ساده رفتار میکنم ولی اون همش اهل حساب کتابه و ...

یکم اروم و قرار داشته باش هر چی بیشتر براش توضیح بدی و بیشتر خودتو ناراحت کنی اونم بذتر میکنه، باهاش سرد نشو اما دیگه بیشتر از این براش توضیح نده چیزایی رو که باید میفهمیده فهمیده توضیح بیشتر متهم کردن خودته، هر چی بیشتر دست و پا بزنی بیاد سمتت دورتر میشه، سرد نباش اما اویزونش هم نباش

اره عزیزم بهش زمان بده اروم میشه، دیگه بهش دروغ نگو چون تو اصلا دروغ و پنهان کردن دروغ رو بلد نیستی، ...

وایییی چ دقیقی اجیییی🥺🥺🥺اره دقیقا همینطوریه ک میگی من اصلا پنهان کاریو دروغو بلد نیستم و درمقابلش اون خوب بلده مچ بگیره🥺 و اجی اخرین سوالی ک دارم ازت ایا رابطمون جدی میشه?

منو به مامانشو خالش معرفی کرده من هنوز باهاشون حرف نزدم ولی خب معرفی کرده ولی چیزی ازشون نگفته بهگ🥺

ممنونم از وقت و انرژی ک گذاشتی برام من برات ۵ تا حمد میخونم الهیی ک از خدا هرچی میخای بهت بده قلبممم ب همه ارزوهات برسی🥺❤️

یکم اروم و قرار داشته باش هر چی بیشتر براش توضیح بدی و بیشتر خودتو ناراحت کنی اونم بذتر میکنه، باها ...

چشم عزیزدلم از فردا همین کاری ک تو میگیو میکنم من هزار بار بهش توضیح دادم دیگه نمیخام چیزی بگم تو راس میگی نفسم گوش میدم بهت حتما🥺🥺❤️❤️مرسی ک انقد دلسوزانه باهام حرف میزنی و راهنمایی میکنی