2777
2789
عنوان

کرم پودر

119 بازدید | 9 پست

بچه ها کسی از یکی از بی بی کرم های فارماسی ،اکتی پور و گابرینی استفاده کرده؟کاورشون چطوره؟

در کل اگه تجربه ای توی استفاده از کرم پودر دارین بگین تا همه استفاده کنیم ممنون میشم🤗

من لکتی‌پور نیزنم‌خوب بود و حالت‌مخملی داش روپوست خیلی سبک بود

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ب ب فارمسی زیاد پوشش نداره و طبیعیه چون کرمپودر نیست

اکتی‌پور متوسزه ضدجوشم هست

گابرینی و قبول ندارم زیاد ازاین مارکای تولید چند کشوره ولی کاورش متوسط ب بالاست

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤

کرم پودر هرچقدر هم گرون باشه بازم برای پوست ضرر داره و آسیب میرسونه خودم ۴ ساله کنار گذاشتمش و به جاش از ضد آفتاب رنگی استفاده میکنم

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

کاور و پوشانندگی خیلی بالایی نداره اما خیییلی سبکه و راحت اصلا انگتر چیزی نزدی

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!