2821
2789
عنوان

کرم پودر

119 بازدید | 9 پست

بچه ها کسی از یکی از بی بی کرم های فارماسی ،اکتی پور و گابرینی استفاده کرده؟کاورشون چطوره؟

در کل اگه تجربه ای توی استفاده از کرم پودر دارین بگین تا همه استفاده کنیم ممنون میشم🤗

من لکتی‌پور نیزنم‌خوب بود و حالت‌مخملی داش روپوست خیلی سبک بود

میوه ی درونم،فرزندم،نه تو مرا دیده ای ،ن من تورا،بی صبرانه مشتاق دیدارت هستم،میدانم‌وقتی چشم‌باز کردی میشناسی مرا مادرت را و پدرت را،،، تو دلی مامان لحظه شماری میکنم برای لمس دستای کوچولوت ... 😍😍خدایا این لحظه رو نصیب همه ی منتظرا بکن ..(الهی امین)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ب ب فارمسی زیاد پوشش نداره و طبیعیه چون کرمپودر نیست

اکتی‌پور متوسزه ضدجوشم هست

گابرینی و قبول ندارم زیاد ازاین مارکای تولید چند کشوره ولی کاورش متوسط ب بالاست

سر میزنی به سودا اما نه دل به دریا. محبوب من! مبادا مرد خطر نباشی❤

کرم پودر هرچقدر هم گرون باشه بازم برای پوست ضرر داره و آسیب میرسونه خودم ۴ ساله کنار گذاشتمش و به جاش از ضد آفتاب رنگی استفاده میکنم

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

کاور و پوشانندگی خیلی بالایی نداره اما خیییلی سبکه و راحت اصلا انگتر چیزی نزدی

ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:)   مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر  نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
کرم پودر هرچقدر هم گرون باشه بازم برای پوست ضرر داره و آسیب میرسونه خودم ۴ ساله کنار گذاشتمش و به جا ...

آخه شنیدم که میگن ضد آفتاب رنگی پوست و تیره میکنه

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز