2777
2789
عنوان

کیک تولد بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1208 بازدید | 41 پست
عزیزم من تو قابلمه کیک درست میکنم عالی!!!! حتما امتحان کن. سه تا تخم مرغ رو با یک لیوان شکر و یک قا ...

خیلی ممنون گلم.لطف کردی

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون اگر بخرم شوهرم میفهمه خخ 

اب اصلا خوشمزه و نرم و پوکش نمیکنه. اگه شیر موجود نداری ماست حتما اضافه کن عالیتر از شیر هست.

کیک تولد میخوای درست کنی دیگه گلم برو سوپری شیر و ماست بخر . 

برا تزیینشم بجای خامه گاناش درست کن عالیه و خوشمزه. 

من برای تولد خواهرم دوتا کیک با ذستور قبلم درست کردم وقتی سرد شد از قسمت عرضش برش زدم تا هر کیک دو قسمت بشه و وسطش کمی گاناش زیختم با حلقه های موز . روی کیک هم با گاناش پوشوندم.

اب اصلا خوشمزه و نرم و پوکش نمیکنه. اگه شیر موجود نداری ماست حتما اضافه کن عالیتر از شیر هست. کیک ت ...

درسته ممنون گلم 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
اره حتما 

دستور دنت من شکلات تخته ای دیگه نمیریزم وقتی دنت سرد شد روی کیک بریز بذار توی یخچال بعد کیکت تزیین‌کن

https://www.delkhoshi.com/16161/پودینگ-شکلاتی-تک-نفره-پودینگ-فوری-خوش/

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

کیک ساده در کیک و شیرینی بدون فر: 

http://cafebazaar.ir/app/?id=com.jetex.cake2&ref=share

مواد اولیه: برای 5 نفر 

آرد: 1 لیوان 

شکر: بیشتر از نصف لیوان 

تخم مرغ: 3 عدد 

شیر: دو سوم لیوان 

روغن: 1 قاشق غذاخوری 

بیکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری 

طرز تهیه:

1- آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و آنها را 2 بار الک کنید.

2- شکر، تخم‌مرغ‌ها و روغن را در ظرفی بریزید و آن‌قدر هم بزنید که کرم رنگ‌شود و بعد شیر را اضافه کنید.

3- آرد و بیکینگ پودر را افزوده و به آرامی مخلوط کنید.

4- درصورتی که بخواهید می‌توانید هر نوع اسانسی یا رنده پوست لیمو به آن اضافه کنید.

5- ماهیتابه یا یک ظرف نسوز را چرب کنید و روی حرارت گذاشته و بعد از داغ شدن، مواد کیک را در آن بریزید و حرارت را کم کنید.

6- زیر ظرف را هم شعله پخش کن بگذارید و درب آن را با یک پارچه تمیز به صورت دمکنی ببندید.

7- بعد از 15 دقیقه مواد خودش را کاملا گرفته و شما به آرامی کیک را در ظرف نسوزی به همان اندازه، که قبلا چرب شده باشد برگردانید.

8- 15 دقیقه دیگر به آن زمان دهید و دقت کنید قطر مواد کیک بیش از پنج سانتی‌متر نباشد، چون بعد از پخت دو برابر می‌شود. 

سعی کن بخندی 🤭بخند دیگه😅آفرین جیگرررررر😉
دستورت عالی بود گاناش هم بگو چه جوری درست میشه

خامه صبحونه میزاری رو شعله خیلییییییی خیلی کم از کناره هاش که جوش زد فورا کاکائوهاتو خورد میکنی میزاری داخلش هم نمیزنی کاکائوها با خامه داغ ذوب میشه وقتی خوب اب شد هم میزنی کمی کره هم اضافه میکنی از رو شعله بر می داری

با دنت چجوری گلم. کیک رو درست میکنی. بعد دنت اماده میخری؟؟ چجوری روکش میدی با دنت

این کیکم

نه خودم درست میکنم دستورش اینجا توی پست ها گذاشتم بخون

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖