2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حقوق ندادن پول ندارم ازبیرون بخرم 

😞

اخه تو خونه هم خیلی سخته باید اینقدر تخم مرغ و هم بزنی تا پف کنه

یه صلوات برای حاجت هام بفرست☹💌یه حمد خانوادم و مهمون کن💚مرسی خیلی دوستتون دارم
چرا شیر نمیریزی. طعمی که شیر و ماست داره و نوع بافتش کیک دیگه ای نداره

چون اگر بخرم شوهرم میفهمه خخ 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  
چون اگر بخرم شوهرم میفهمه خخ 

عزیزم من تو قابلمه کیک درست میکنم عالی!!!! حتما امتحان کن.

سه تا تخم مرغ رو با یک لیوان شکر و یک قاشق مرباخئری وانیل پنج دقیقه مرتب هم بزن من با چنگال هم میزنم . تا کرمی رنگ و کشدار بشه. بعد پنج دقیقه نصف لیوان روغن رو اضافه کن در حد مخلوط شدن هم بزن و بعدش یک لیوان شیر یا ماست پرچرب. ماست خیلی نرمتر میکنه بافت کیک رو . در حد مخلوط شدن که هم زدی . مخلوط دو و نیم لیوان ارد و یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر ک خوب از قبل باهم مخلوط کردی رو به مواد کیکت اضافه کن. 

اگه خواستی کشمش یا مغز خوردشده گردو هم اضافه کنی. یه قاسق از مواد کیکت رو بریز ی ظرف جدا و گردو و کشمش رو خوب باهاش مخلوط کن و ب مواد کیکت اضافه کن و هم بزن اینجوری کشمش با گردو ته کیک یا روش نمیچسبه و به کل کیکت میرسه. حالا ته قابلمه چرب کن کمی ارد بپاش تا مواد کیک ب قابلمه نچسبه!! و مواد کیک رو بریز قابلمه. حتما قد قابلمه ات حداقل سیزده سانت باشه . حالا در قابلمه رو دمی یا پارچه بزار و قابلمه رو روی شعله بزرگ گاز بزار و شعله اش رو فئق العاده کم کن مثل وقتی میخوای برنج دم بزاری.

بعد چهل دقیقه درب قابلمه بردار یه خلال دندون یا ته چوب کبریت بزن داخل کیک اگه مواد چسبید ب خلال یعنی هنوز باید بزاری .بعد پنج دقیقه کیک رو توی سینی بزار و اون طرفش ک سفید هست رو هم بزار طلایی بشه

😞 اخه تو خونه هم خیلی سخته باید اینقدر تخم مرغ و هم بزنی تا پف کنه

کیک زیاد درست کردم راحته ولی الان ساده تر میخوام 

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟