2777
2789
عنوان

دوست معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 61 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکارش کنم مستقیم بیاد بگه😢

هیچی، زمان بگذره میگه بذار احساس راحتی کنه باهات، ترس از بیان نداشته باشه، بهش ثابت کن که میتونی خوشبختش کنی، بهش بگو با کس دیگه ای نیستی، کاش یه عشق واقعی که شناخت کامل دارم ازش بیاد سراغم، 😅 چه میدونم دیگه ببین از کدوم طرف میتونی بیشتر جذبش کنی 

خدا یا شکرت 🌹
ب گذشتش کاری نگیر هرکی تو گذشتش داشته خانوادت چی میگن؟ 

گفتن به غریبه ای که تو یه استان دیگه است نمیشه اعتماد کرد،مخالفن میگن اگرم ازدواج کنی بعدا باید صدتا حرف از خانوادش بشنوی،خودشم گفت چند روزی بیا ساری پیش خانوادم باش خلاصه خودت و تو دلشون هر جور بلدی بنداز،منم خوشم نمیاد خودم آویزون کسی کنم یعنی اینجوری دوست ندارم ازدواج کنم آخه من که نباید اونا رو راضی کنم بی رضایتشونم نمیخوام باشه وگرنه خودش گفت قبول نکردن خودم تنها میام خواستگاری.

گفتن به غریبه ای که تو یه استان دیگه است نمیشه اعتماد کرد،مخالفن میگن اگرم ازدواج کنی بعدا باید صدتا ...

ولی خوب خانواده هم مهمه. اگ خانوادش راضی نباشن یجوری تورو از چشم پسرشون میندازن همه چی هم ب دوست داشتن  نیست عزیزم 

[QUOTE=205424120]ولی خوب خانواده هم مهمه. اگ خانوادش راضی نباشن یجوری تورو از چشم پسرشون میندازن همه چی هم ب دوست داش ...[/QUOTآره بعدشم خانوادش و خودش دو ماهه دیگه میخوان برن از ایران،آخه مادرشم ارمنی هست و میخوان برا همیشه برن ارمنستان،اتفاقا همین امروزم باز پیام داد میخواستم جواب ندم ولی خوب یه سلام سرد کردم،کاش بشه فکرش و از سرم بیرون کنم واقعا هیچی مون به هم نمیخوره.

[QUOTE=205424120]ولی خوب خانواده هم مهمه. اگ خانوادش راضی نباشن یجوری تورو از چشم پسرشون میندازن همه ...

باهم دوست بودین؟ منم استرس دارم اخه این اقایی ک میگم نامزد بوده و جداشده اما من سه ماه خانه دار بودم و جداشدم شهرمون هم شهر کوچیکه میترسم خانوادش ناراضی باشن برا ازدواج 

باهم دوست بودین؟ منم استرس دارم اخه این اقایی ک میگم نامزد بوده و جداشده اما من سه ماه خانه دار بودم ...

آره دو ماهی هست هربارم بهش میگم این ازدواج فایده وپایان نداره میگه تو حتما با کس دیگه ای هستی یعنی چندباری بدحرفایی بهم زد که ازش زده شدم ولی باز خودم زدم به اون راه پیاماشو پاک کردم وگرنه اسکرین میگرفتم تا بهتر بتونی قضاوت کنی.

آره دو ماهی هست هربارم بهش میگم این ازدواج فایده وپایان نداره میگه تو حتما با کس دیگه ای هستی یعنی چ ...

کسی کسیو بخاد بددهنی نمیکنه . ب نفع خودتو تموم کن چون ن خانواده اون راضین ن خانواده ی تو. خطتو عوض کن سرگرم کن خودتو . تو ک دوس پسرته راحت میتونی من شوهر داشتم جون کندم تا تونستم کنار بیام با قضیه الانم گاهی اوقات خاطرات یادم میاد داغون میشم