سلام خانومای گل..یه سوال ذهنمو درگیر کرده واقعا. من و یه اقایی دوست معمولی هستیم یعنی رابطه ی عاشقانه ای نداریم فقط دوتا شکست خورده ک درددل میکنیم و خلاصه دوتا رفیقیم. ولی چن وقته احساس میکنم این اقا بهم علاقه داره چون بیشتر میگه بیا همو ببینیم یا همیشه تو پیام سر صحبتو باز میکنه و من قبلا متاهل بودم و جداشدم این اقاهم تو نامزدی جداشدن خیلی سعی داره دیدگاهمو نسبت به ادما عوض کنه یا ازم تعریف میکنه مثلا میگه صدات جذابه خودت خوشگلی و فلان . نمیدونم علاقه داره بهم یا نه چطوری بفهمم😐
درود ... به نظرم بگو اگر اینقدر واقعا از نظرت ادم خاصیم بیا خواستگاری ... اینطوری هم خونواده هاتون با هم اشنا میشن و هم شمام میفهمین که واقعیه یا نه ...
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
آخه تو این دوره مگه میشه پسری با این شرایط باشه و بعد با هیچ دختر دیگه ای نبوده باشه آخه صدبارم ازش پرسیدم کلی قسم و آیه که من حتی یه دوست دخترم نداشتم،شک بدی دارم.
درود ... به نظرم بگو اگر اینقدر واقعا از نظرت ادم خاصیم بیا خواستگاری ... اینطوری هم خونواده هاتون ب ...
دیشب باهاش رفتیم دور میزدیم نمیدونم داش ب در میگف ک دیوار بشنوهه😂 میگف دوس دارم با کسی ک میخام ازدواج کنم اول برم بیرون تا اخلاقشو بفهمم بعد خانواده هارو اشنا کنم. بعد از این موضوع گفت ک میخاستم برات یه هدیه بگیرم همون مغازه ای ک میخاستم واست از اونجا بگیرم بسته بود ب فکر هدیه هم هس واسم
کلا این واسه خارجیاس .. پسر ایرانی شعور دوستی معمولی با دختر رو نداره! خودم یکیو میشناختم منو میخواست یه دختره هم بود تو زندگیش که همیشه میگفت مثل خواهرمه هیچ فرقی نداره... چند سال بعد ازدواجم رفتم فیس بوک فهمیدم خواهرشو گرفته.. ان شا الله خوشبخت باشند 😁😁😁
یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃