2777
2789
عنوان

دوست معمولی

| مشاهده متن کامل بحث + 609 بازدید | 61 پست

درود ... به نظرم بگو اگر اینقدر واقعا از نظرت ادم خاصیم بیا خواستگاری ... اینطوری هم خونواده هاتون با هم اشنا میشن و هم شمام میفهمین که واقعیه یا نه ...

اگر به هر دلیلی بهونه اورد میفهمید فقط هوسه

فدات عزیزم منم سنی ندارم ۱۸ سالمه و یه ازدواج ناموفق داشتم شوهرم یکی دیگه رو دوست داشت واقعا منم میت ...

ع

حق داری ولی سعی کن احساسی تصمیم نکیری بزاری درست تموم شه بعد چون اگر واقعا دوست داشته باشه صبر میکنه کنکورتو بدی بعد ....

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ب حرف دلت کن چرا ب حرف مردم اهمیت میدی

آخه تو این دوره مگه میشه پسری با این شرایط باشه و بعد با هیچ دختر دیگه ای نبوده باشه آخه صدبارم ازش پرسیدم کلی قسم و آیه که من حتی یه دوست دخترم نداشتم،شک بدی دارم.

درود ... به نظرم بگو اگر اینقدر واقعا از نظرت ادم خاصیم بیا خواستگاری ... اینطوری هم خونواده هاتون ب ...

دیشب باهاش رفتیم دور میزدیم نمیدونم داش ب در میگف ک دیوار بشنوهه😂 میگف دوس دارم با کسی ک میخام ازدواج کنم اول برم بیرون تا اخلاقشو بفهمم بعد خانواده هارو اشنا کنم. بعد از این موضوع گفت ک میخاستم برات یه هدیه بگیرم همون مغازه ای ک میخاستم واست از اونجا بگیرم بسته بود  ب فکر هدیه هم هس واسم

فدات عزیزم منم سنی ندارم ۱۸ سالمه و یه ازدواج ناموفق داشتم شوهرم یکی دیگه رو دوست داشت واقعا منم میت ...

ای جانم تو چقدر سنت کمه،من بیست وشیش سالمه هنوز نمی تونم تصمیم بگیرم.

کلا این واسه خارجیاس .. پسر ایرانی شعور دوستی معمولی با دختر رو نداره! خودم یکیو میشناختم منو میخواست یه دختره هم بود تو زندگیش که همیشه میگفت مثل خواهرمه هیچ فرقی نداره... چند سال بعد ازدواجم رفتم فیس بوک فهمیدم خواهرشو گرفته.. ان شا الله خوشبخت باشند 😁😁😁

آخه تو این دوره مگه میشه پسری با این شرایط باشه و بعد با هیچ دختر دیگه ای نبوده باشه آخه صدبارم ازش ...

ب گذشتش کاری نگیر هرکی تو گذشتش داشته خانوادت چی میگن؟ 

چقد خوب رهنمایی کردی شما😂😂😑

😂😂😐

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃
دیشب باهاش رفتیم دور میزدیم نمیدونم داش ب در میگف ک دیوار بشنوهه😂 میگف دوس دارم با کسی ک میخام ازدو ...

با یه هدیه بعدش خیلی کارا میکنن و توقع ... خودتون بهتر از من میدونید و ساده نباشید