2821
2789
عنوان

دوست معمولی

608 بازدید | 61 پست

سلام خانومای گل..یه سوال ذهنمو درگیر کرده واقعا. من و یه اقایی دوست معمولی هستیم یعنی رابطه ی عاشقانه ای نداریم فقط دوتا شکست خورده ک درددل میکنیم و خلاصه دوتا رفیقیم. ولی چن وقته احساس میکنم این اقا بهم علاقه داره چون بیشتر میگه بیا همو ببینیم یا همیشه تو پیام سر صحبتو باز میکنه و من قبلا متاهل بودم و جداشدم این اقاهم تو نامزدی جداشدن خیلی سعی داره دیدگاهمو نسبت به ادما عوض کنه یا ازم تعریف میکنه مثلا میگه صدات جذابه خودت خوشگلی و فلان . نمیدونم علاقه داره بهم یا نه  چطوری بفهمم😐

عزیزم زن و مرد ب طور فطری بهم علاقه مند میشن دوستی و این ها حرفه در اخر بهم علاقه مند میشن

در سرم دختر پیری عصبی می رقصد‌‌‌‌‌‌‌‌‌                            شهر بر روی سر من عربی می رقصد                              این جهان با همه دغدغه هایش دارد                           روی یک جمجه یک وجبی می لرزد

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

معلومه یا دوست داره یا قصدش سو استفادس😐

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

علاقه داره عزیزم 

.مردا مثل ما نیستن مثلا به ابجیشون یا دختر خاله یا هم دانشگاهیشون بگن وای عزیزم چه خوشگلی چه ناخنایی چه سری چه دمی 😅

اگر بخوان برن با کسی بهشون میگن و روی احساسات اون زن سعی میکنن موثر باشن 

علاقه داره عزیزم  .مردا مثل ما نیستن مثلا به ابجیشون یا دختر خاله یا هم دانشگاهیشون بگن وای ...

اخه میدونی چون ضربه خورده بعضی وقتا تو درددلاش میگه میترسم ب یکی بگم دوستت دارم و کلا ترس داره