2777
2789
عنوان

مامانم

53 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها چندشب پیش مادرم و خواهرم که نامزده باهم بحثشون میشه مامانم برمیگرده میگه ازین به بعد توهم بری اینجا نه نهار خبری هست نه شام چه تو باشی چه فاطمه باشه😔ینی درواقع از خونه پدریمون بیرونمون کرده بحث هم سر این بود که عروس جدیدمون با ما اصلا حرف نمیزنه اگه هم ما باهاش حرف بزنیم صورتشو میکنه اونورانگار نه انگار ماهم باهاش حرف نمیزنیم درحد سلام و علیک و اینا مادرمم گفته شما چرا باهاش حرف نمیزنید خواهرم گفته ما هرچقد حرف میزنیم یا پوزخند میزنه یا سرشو میچرخونه یه ور دیگه مامانمم این حرفو گفته

خواهرم وقتی گف بخاطر عروسمون همچین حرفی زده خیلی ناراحت شدم گفتم به مامان بگو تاحالا میومدم دیگه ازین به بعد نمیام که ناراحت نشه دلش تنگ شد بره پیش عروسش و خواهرمادر اونو نهارشام بده من دیگه نمیام

خواهرمم به مادرم گفته که به فاطمه گفتم تو اینجور گفتی.مامانمم کلی ناراحت شده و زده تو سر خودش که بابا من عصبانی بودم چرا گفتی کاش نمیگفتی...

ازینور دلم خیلی براش تنگ شده ما هر روز حدود ۲۰ دقه باهم حرف میزنیم دیروز از ناراحتیم زنگ نزدم اونم زنگ نزده از طرفی میگم حرفی که تو عصبانیت گفته بشه بارها بهش فکر شده دلم نمیخواد بهش زنگ بزنم من پدر ندارم و این حرفش خیلی گرون تموم شده برام

اومدم اینجا بگم یکم سبک بشم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حرف مادرتون خیلی بد بوده

باعروستون حرف بزنین ببینید مشکلش چیه شاید ازچیزی ناراحته

زندگی ام،انتخاب هایم،اشتباهاتم،درس هایم،هیچکدام به تو مربوط نیست!کاربرقدیمی م با کاربری جدید اومدم🙂
حرف مادرتون خیلی بد بوده باعروستون حرف بزنین ببینید مشکلش چیه شاید ازچیزی ناراحته

اخلاقش همینجوریه خواهرم و زنداداش دیگم قبلا باهاش گرم میگرفتن مادرش پیغام داده بود که دخالت میکنن با اینکه اصلا کاریش نداشتن