2777
2789
عنوان

حس گیر کردن یه چیزی توی گلو!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2566 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنگی نفس هم داشتی؟من از رفلاکس شدید نفسم تنگ میشه قلبم انگار درد میگیره

آره تنگی نفس داشتم و تک‌سرفه یه تنگی نفسی تو وسط قفسه سینم به سمت بالا میومد ، اتفاقا وقتی احساس کردم پشت قفسه سینم استخوان گیر کرده گفتم حتما سرطان دارم ، شما هلیکوباکتر داشتین و آیا تا حالا درمانش کردین

[QUOTE=205346682]اگر در بلع مشکلی ندارید نباید چیز مهمی باشه یه سندرم عصبی هم هست همین حالت به آدم دست میده سعی کنید ...[/QUOTE

انقد استرس داشتم تو اون مدت که کل سیستم بدنم ریخته بهم....باشه باز با راهنمایی شما عزیزان یکم استرسم کم شد خیلی نگران بودم مشکل خاصی نباشه 

برم دکتر بنویسه یا خودم بخورم؟ ضرر نداره؟

برو به دکتر بگو بنویسه .من خودم میخورم ولی شما چون دفعه آورده بدون مشورت دکتر نخور 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
اره متاسفانه خیلی هم زیاده روی کردم ....به عواقبش فکر نکردم...حالا خدا کنه حساسیت باشه میترسم مشکل خ ...

ی چند روزم صبر کنید برطرف نشد حتما ب ی پزشک دیگه مراجعه کنین 

ان شاء الله مشکلی پیش نمیاد 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
من کم کاری تیروئید داشتم  اینجور میشدم  الان با قرص حل شده مشکلم  و یه چیز دیگه شوهرم ...

اتفاقا چکاپ کامل دادم نه تیرویید نداشتم ...سونو هم دادم کبدم مشکلی نداشت ...ولی چون دقیقا بعد از خوردن اون چیزا اینطوری شدم صد در صد از کبد و معدم باید باشع ...آخه قبلاً مشکلی نداشتم 

چند روزه اینطورم فک کنم اسید معده ست از حرص و جوش استرس و تغذیه ست من همیشه قبح ها آب جوشیده میخور ...

دقیقاا منم که همه شوکی به معدم وارد کردم تو این مدت ....

تاپیکای منو ببین چقدر از درد معده نالیدم قرصا خوبم نمیکرد پرهیز غذایی کردم و جوجه کباب و سیرابی و ما ...

منم یوقتا دردش پشت قفسه سینمم میزنه...من راستش بخاطر اینکه هفته های اول بارداری لک دیدم استراحت هم بودم و همش دراز کشیده بودم حتی وقتی غذا می‌خوردم فورا دراز میکشیدم

عزیزم برو یه چکاپ بده این مشکل شاید بخاطر تیرویید و فشارخون هم باشه ....کمتر فکر کن بالاخره روز خوب ...

فدات شم انشالله.....چکاپ کامل دادم خداروشکر تیرویید نداشتم 

رعایت کردن از دارو مهم تره گلم.فاموتیدین هم بخور قبل ناهار و شام،سوپ و آش و چای و قهوه و نسکافه شیری ...

باشه گلم سعی میکنم یه مدت رعایت کنم انشالله هر چی هست خوب بشه 

تنگی نفس هم داشتی؟من از رفلاکس شدید نفسم تنگ میشه قلبم انگار درد میگیره

من نفس تنگی ندارم ولی یوقتا قفسه سینه م از جلو و پشت درد میگیره ...واقعا دردش رو مخه خیلی 

دهنت رو قشنگ بازکن  ببین ته گلوت یااطرافش یا اطراف لوزه ها یه چیز سفید کوچولو نیست.

باشه فردا میگم شوهرم نگاه کنه ....اگه باشه یعنی چی؟ باید چیکار کنم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز