سلام خانوما من یک ماه و نیم پیش سقط طبیعی داشتم تو خونه دوقلو.....بخاطر اینکه کامل دفع بشن خیلی جوشوندنی گرم و کاچی و زعفرون و آویشن و پونه و نبات و هر چی که فکر کنین خوردم من...عسل و سیاهدونه...مریم گلی و بومادران....خلاصه اینا رو که خوردم چند روز بعدش معدم اینا درد گرفت و دردش به پهلو و پشت و گلوم حتی میزد...و حس میکردم یه چیزی توی گلوم هست هی آب دهنمو قورت میدم باز حس میکنم یه چیزی اون تو هست...اعصابم خورد شده ....مامانم میگه شاید بخاطر این همه گرمی که خوردی اینطوری شدی یا حساسیت داشتی ....یوقتایی انگار بهتره یوقتا بدتر ...دکترم رفتم گفت گلوت التهاب داره آنتی بیوتیک اینا داد با شربت ولی خوب نشدم ...خیلی نگرانم کسی تا حالا این مشکلو داشته آیا؟؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
[QUOTE=205345952]رفلاکس معده داری ، آب با غذا نخور سوپ و .. بذار کنار سرخ کردنیو ترک کن میوه خام بخور چای بابونه بخور ...[/QUOTEاتفاقا دکتر هم رفتم قرص ناشتا که گفتین داد و یدونه هم سبز رنگ دوهفته ای خوردم ولی خوب نشدم که
من کم کاری تیروئید داشتم اینجور میشدم الان با قرص حل شده مشکلم و یه چیز دیگه شوهرم گرمی بخوره فورا میزنه به گلوش و باعث درد شکمی میشه بردیم دکتر گفت کبدت هس. گرمی زیاد کبد رو داغون میکنه یه از مایش کامل کبد و تیروئید بده با پرو لاکتین
میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
[QUOTE=205345952]رفلاکس معده داری ، آب با غذا نخور سوپ و .. بذار کنار سرخ کردنیو ترک کن میوه خام بخو ...
تاپیکای منو ببین چقدر از درد معده نالیدم قرصا خوبم نمیکرد پرهیز غذایی کردم و جوجه کباب و سیرابی و ماهی آب پز و میگو ... با برنج کم روغن پختم خوردم خوب شدم حتی لب به قرصم نمیزنم من فاموتیدین پنتوپرازول رانیتیدین شربت آلومینیوم ام جی عر چی میخوردم فایده نداشت رفلاکسم انقدر شدید بود که فکر میکردم دارم خفه میشم پشت قفسه سینم هم یه استخوانی گیر کرده سه روز پرهیز نگه داشتم سوپ و آب رو همراه غذا نخوردم و بعد غذا نیم ساعت دراز نکشیدم سرمو پایین نگرفتم الان بدون قرص راحت نشستم و دارم تو نی نی سایت میچرخم
دکتر هم گفت از معدته ولی دوهفته این دارویی که گفتین رو خوردم ولی خوب نشدم که
رعایت کردن از دارو مهم تره گلم.فاموتیدین هم بخور قبل ناهار و شام،سوپ و آش و چای و قهوه و نسکافه شیرینی جات یه مدت تعطیل کن،سعی کن غذاهای خشک بخوری یکمدت.مقدار وعده هاتو کم کن اما دفعات وعده هاتو بیشتر کن،خوب میشی