2777
2789
عنوان

حس گیر کردن یه چیزی توی گلو!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 2566 بازدید | 51 پست
اره من قبلا انگاری چیزی تو گلوم مونده .بخاطر حساسیته عزیزم ببین به‌چی حساسیت داشته یه قرص تلفست بخور ...

یوقتا حس میکنم خشکه یا چسبیده بهم گلوم ...شما هم اینطوری بودین؟؟ فکر کنم از همون گرمیای زیاد شده پس  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

[QUOTE=205345952]رفلاکس معده داری ، آب با غذا نخور سوپ و .. بذار کنار سرخ کردنیو ترک کن میوه خام بخور چای بابونه بخور ...[/QUOTEاتفاقا دکتر هم رفتم قرص ناشتا که گفتین داد و یدونه هم سبز رنگ دوهفته ای خوردم ولی خوب نشدم که   

یوقتا حس میکنم خشکه یا چسبیده بهم گلوم ...شما هم اینطوری بودین؟؟ فکر کنم از همون گرمیای زیاد شده پس ...

چون مال خیلی وقت پیشاس یادم نمیاد چطوری بود اما شبا خواب نداشتم اما فهمیدم حساسیت داشتم به چیزی 

نه وقتی هیچی نمی‌خورم بیشتر

من کم کاری تیروئید داشتم  اینجور میشدم  الان با قرص حل شده مشکلم  و یه چیز دیگه شوهرم گرمی بخوره فورا میزنه به گلوش  و باعث درد شکمی میشه بردیم دکتر گفت کبدت هس. گرمی زیاد کبد رو داغون میکنه   یه از مایش کامل کبد و تیروئید بده با پرو لاکتین

میشه از ته دلتون برام صلوات بفرستین یک سری انسان های وارسته ای هستند که رفتارهای خوب دارند اما اعتقاد دینی ندارند صفت پنهانی این افراد کفر است .
من اینطوری بودم روزی ۳بار غرغره اب نمک کردم و دائمم اب جوش میخوردم .....البته من نصفشم بخاطر بغض بود ...

والا منم خیلی استرس و ناراحتی داشتم هم برا سقطم هم مشکلات دیگه ...خیلی فشار عصبی داشتم ..نمی‌دونم چم شده   

یوقتا حس میکنم خشکه یا چسبیده بهم گلوم ...شما هم اینطوری بودین؟؟ فکر کنم از همون گرمیای زیاد شده پس ...

چند روزه اینطورم فک کنم اسید معده ست

از حرص و جوش استرس و تغذیه ست

من همیشه قبح ها آب جوشیده میخوردم الان ترک کردم اون برا شستشوی معده عالیه

برای سلامتی داداشم تو رو خدا دعا کنید
به نام خدا،دچار رفلاکس معده شدی بخاطر اون چیزهایی ک خوردی،صبحا ناشتا پنتوپرازول ۴۰ مصرف کن،بین غذا&n ...

دکتر هم گفت از معدته ولی دوهفته این دارویی که گفتین رو خوردم ولی خوب نشدم که   

احتمالا توو خوردن گرمیجات زیاده روی کردی برا همینه، میگن این دم کردنیا همان قدر که منفعت دارن اگه زی ...

اره متاسفانه خیلی هم زیاده روی کردم ....به عواقبش فکر نکردم...حالا خدا کنه حساسیت باشه میترسم مشکل خاصی نباشه فقط

[QUOTE=205345952]رفلاکس معده داری ، آب با غذا نخور سوپ و .. بذار کنار سرخ کردنیو ترک کن میوه خام بخو ...

تاپیکای منو ببین چقدر از درد معده نالیدم قرصا خوبم نمیکرد پرهیز غذایی کردم و جوجه کباب و سیرابی و ماهی آب پز و میگو ... با برنج کم روغن پختم خوردم خوب شدم حتی لب به قرصم نمیزنم من فاموتیدین پنتوپرازول رانیتیدین شربت آلومینیوم ام جی عر چی میخوردم فایده نداشت رفلاکسم انقدر شدید بود که فکر میکردم دارم خفه میشم پشت قفسه سینم هم یه استخوانی گیر کرده سه روز پرهیز نگه داشتم سوپ و آب رو همراه غذا نخوردم و بعد غذا نیم ساعت دراز نکشیدم سرمو پایین نگرفتم الان بدون قرص راحت نشستم و دارم تو نی نی سایت میچرخم

والا منم خیلی استرس و ناراحتی داشتم هم برا سقطم هم مشکلات دیگه ...خیلی فشار عصبی داشتم ..نمی‌دونم چم ...

عزیزم برو یه چکاپ بده این مشکل شاید بخاطر تیرویید و فشارخون هم باشه ....کمتر فکر کن بالاخره روز خوب میاد ....انشاالله جای نی نی هات دوباره سبزبشه ....

از دردسخن گفتن و از دردشنیدن باادم بی درد، ندانی که چه دردیست😔 ازته دلت برای همه منتظرها و من دعاکن  مرسی دوستم...
به خاطر گرمی زیاد گلوت تاول زده مثل تاولایی که داخل لپ میزنه ها به خاطر گرمی اونجوری  باید چیز ...

عه آره دکتر هم گفت پر از التهابه گلوت ....داروهاش ولی تاثیر نداشته....باشه عزیزم مرسی میخورم حتما

دکتر هم گفت از معدته ولی دوهفته این دارویی که گفتین رو خوردم ولی خوب نشدم که    

رعایت کردن از دارو مهم تره گلم.فاموتیدین هم بخور قبل ناهار و شام،سوپ و آش و چای و قهوه و نسکافه شیرینی جات یه مدت تعطیل کن،سعی کن غذاهای خشک بخوری یک‌مدت.مقدار وعده هاتو کم کن اما دفعات وعده هاتو بیشتر کن،خوب میشی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز