سلام خانوما من یک ماه و نیم پیش سقط طبیعی داشتم تو خونه دوقلو.....بخاطر اینکه کامل دفع بشن خیلی جوشوندنی گرم و کاچی و زعفرون و آویشن و پونه و نبات و هر چی که فکر کنین خوردم من...عسل و سیاهدونه...مریم گلی و بومادران....خلاصه اینا رو که خوردم چند روز بعدش معدم اینا درد گرفت و دردش به پهلو و پشت و گلوم حتی میزد...و حس میکردم یه چیزی توی گلوم هست هی آب دهنمو قورت میدم باز حس میکنم یه چیزی اون تو هست...اعصابم خورد شده ....مامانم میگه شاید بخاطر این همه گرمی که خوردی اینطوری شدی یا حساسیت داشتی ....یوقتایی انگار بهتره یوقتا بدتر ...دکترم رفتم گفت گلوت التهاب داره آنتی بیوتیک اینا داد با شربت ولی خوب نشدم ...خیلی نگرانم کسی تا حالا این مشکلو داشته آیا؟؟
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
احتمالا توو خوردن گرمیجات زیاده روی کردی برا همینه، میگن این دم کردنیا همان قدر که منفعت دارن اگه زیاده روی بشه عوارضم داره
من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام)
به خاطر گرمی زیاد گلوت تاول زده مثل تاولایی که داخل لپ میزنه ها به خاطر گرمی اونجوری
باید چیزای سرد بخوری مثل زرشک
مثلا بجوشونی زرشکو بخوری
یا رب انار
طول میکشه ولی خوب میشه
شاید با نظرت موافق نباشم اما دشمنت نیستم هشدار1:اگه واسه دعوا و اعصاب خورد کنی ریپلی بزنی نی نی یار رو تگ میکنم هشدار2:اگه آقایی کلا نه ریپلی بزن نه تو تاپیکام کامنت بزار.