2777
2789

انقدر شوهرم یه مدته زوم کرده رو‌دختر مطلقه ی همسایه روبروییمون حساس شدم به کاراش نمیخام جلو‌خودش چیزی بگم ولی وقتی هی از کارای اون حرف میزنه از شوهرم بدم میاد ولی چون دو تا بچه دارم نمیخام دعوا کنم نمیدونم زیادی حساس شدم یا چیزی نیس تور‌و خدا کسی راهکاری بلده بهم یاد بده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چیا میگه  شاید واقعا حساسیت زیادی بخرج میدی

مثلا دختره با لپ تاپش میشینه بالکن تا از در میاد تو میگه بیا ببین این دختره بازم نشسته بالکن با ماشینش دیر وقت میاد خونه میگه بازم لاشی خانوم دیر وقت تشریف اورد خاله بدبختش باید جا پارک براش نگه داره تو کوچه اینا رو فک کنید هر شب میگه منم حرصم در اومد چند شب پیش گفتم چیه زوم کردی رو‌کارای این دختره به ماچه هر کار میکنه

مثلا دختره با لپ تاپش میشینه بالکن تا از در میاد تو میگه بیا ببین این دختره بازم نشسته بالکن با ماشی ...

ن بابا چیزی نیست خودتو اذیت نکن با این افکار

میدونی متاسفانه وقتی یه دختر طلاق میگیره همه آدما بخودشون اجازه میدن از اون دختر حرف بزنن و کنجکاوی کنن . این فرهنگ اشتباه ماست

مثلا دیشب محلمون دعوا شد این دختره هم اومد بالکن بعد شوهرم رفت بیرون نیم ساعت موند تو کوچه تا اومد خونه گفتم چه خبر بود گفت مثلاذفلان کس دعوا کرده بعد سریع گفت این دختره با همسایه ی بغلی ما دعوا کرد  حرصم در اومد که تو اون دعوا هم توجه اش به این دختره بوده

ن بابا چیزی نیست خودتو اذیت نکن با این افکار میدونی متاسفانه وقتی یه دختر طلاق میگیره همه آدما بخود ...

گفتم بهش چیه زوم کردی روش گفت حرصمو در میاره رفتارش چون پارکینگ ندارن جلو‌درشون ماشینشون میزارن دختره میاد مثلا کاری تو‌خونه داره انجاممیده ده دقه ی میره هی خاله اش براش جا پارک نگه میدار شوهرم میگع این کارش حرص منو در میار گفتم اخه به ما چه هر گو هی میخورن بخورن