2777
2789
عنوان

نامزدی 😊

165 بازدید | 10 پست

دخترا دوران نامزدی از ‌شوهرتون پول می‌گیرید؟ 

خودش میده یا خودتون می گید؟ 

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

داد داد ، نداد نباید بگی هنوز زیر سایه پدرتی

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
داد داد ، نداد نباید بگی هنوز زیر سایه پدرتی

حتی با وجود رابطه؟ 

صیغه

هیچی به اندازه جاری زشت به آدم  اعتماد بنفس نمیده با خودم  عهد بستم  به هیچ عنوان داخل تاپیک های  ناراحتی و انرژی - نرم، هیچی مهم تر از آرامش ذهنِ عزیزم نیست آخه جدیدا مد شده میرید بیرون جشن تفریح مهمونی و مسافرت ، کرونارو این ور اون ور جابجا میکنید توجیه همتونم اینه که ما با رعایت پرتوکل های بهداشتی رفتیم تفریح آره جون عمتون کاش نسل انسان های بی‌شعور زودتر منقرض میشد🤣
حتی با وجود رابطه؟  صیغه

اره ، رابطه چیزی رو عوض نمیکنه که بخای بخاطر پول شان خودتو بیاری پایین

پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبول‌نمیکنم🌸
حتی با وجود رابطه؟  صیغه

مگه داري تن فروشي ميكني كه اين حرفو ميزني؟؟!

واقعا نگاهتون به زن چقدر تاسف باره!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
حتی با وجود رابطه؟  صیغه

, اصلا این کار درست نیست در دوران نامزدی و صیغه محرمیت پول بگیری یا رابطه داشته باشید 

باید یکم ارزش خودش را آدم حفظ کنه یک درصد احتمال بدید ازدواج صورت نگیرد

من از این چیزا تو فامیل ها زیاد دیدم

اره ، رابطه چیزی رو عوض نمیکنه که بخای بخاطر پول شان خودتو بیاری پایین

منم همینو میگم

چرا باید حتما رابطه باشه تا بتونی از شوهرت پول بگیری 

ولی اینجا اکثرا همینو میگن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز