2777
2789
عنوان

تربیت فرزند

153 بازدید | 24 پست

سلام خانوما میخوام دخترمو جوری تربیت کنم حرف گوش کن اروم و با ادب و باهوش

چیکار کنم از الان ک ده ماهشه

ولی چون چهاردست وپا میره پدرمو دراورده همه جا رو ب هم میریزه همش روش عصبانی میشم بعد خودم از خودم بدم میاد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم ایده خوبی داری

ولی یه چیز هم مد نظرت باشه اون بچه اس،و نباید انتطار اصولی ترین رفتارو ازش داشته باشی

بچس...طبیعی بچگی کنه 

می تونی سمینار های مربوط به تربیت فرزند رو سرچ کنی تو گوگل

گر تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟

فقط باید آروم باشی و صبور

اگه بخوای با جیغ و داد متوجه اشتباهش کنی بچت هم جیغ جیغو و بد میشه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
چراازچه نظر؟

اذیت میکنه حرف گوش نمیکنه همه چی وبهم میریزه واقعا عاجزشدم 😭

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

خونه باید امن باشه واسش یعنی وسایل خطرناک و شکستنی و گرون رو بردار تا هی بهش نگی دست نزن دست نزن این جمله بچه رو لجباز و خراب میکنه

خدایا میشه ی روز بیام نی نی سایت،و ببینم همه از خوشبختی و موفقیت هاشون گفتن منم ب خوشی شما خوش بشم
حالا من فکر میکنم اگ دخترم ۲ سالش بشه راحت میشم

اصلا فکر نکن چون هرچ بزرگتر بشن بدتر میشن من یک چهار ساله ونیم یکی دوسالو نیم دارم بخدا مغزمو خوردنه هر راهی رو امتحان کردم‌فایده نداشت کار خودشونو میکنند.بچه ک اگ به همه حرفا ما گوش بده ک بچه نیست

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
حالا من فکر میکنم اگ دخترم ۲ سالش بشه راحت میشم

ن والا فک نکنم مال من روزبه روز بدترمیشه اما تا سال قبل اصلااینطورنبود امسال اینطورشده خیلی اروم تربود

من تو بدترین شرایط زندگیم تنها بودم منت بودنت نزار سرم. ❤️پسرم تمام زندگیمه ❤️🩶 من هنوز امیدوارم 💔

بزار انجام بده وقتی محدودش کنی بدتر میکنه بزار انقدر بریزه بهم تا براش عادی بشه 

اینجوری باعث میشه جایی مهمونی برین خونه اون طرفو نمیریزه بهم عقده ای بار نمیاد تجریه دارم ک میگم🙂

برای چی جواب میدی قربونت؟چی رو میخوای قانع کنی؟کی رو میخوای راضی کنی؟ این مردم از خداشون ناراضی‌ان...از زندگیشون ناراضی آن...حالا تو میخوای اینارو توضیح بدی،راضی کنی؟ بعد به تو میگن تو یه جای دیگه هم بد بودی!بگید بیست جای دیگه هم بد بودم...شما تازه از یه بدی من خبر دارید؟من پر بدی ام...برای چی دفاع میکنید؟ما تاکی میخوایم این بازی رو بگذاریم؟چرا ما می‌ایستیم تو پیستی که مردم مشت بزنن می‌افتیم به بدبختی بلند میشیم دوباره بزنن باز دوباره بلند بشیم!این هنره؟!